Bursa

Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Yeni Projeler: Okul, Doğalgaz ve Pazar Yeri Sözü - Haberler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, İnegöl’e yeni okul, doğalgaz ve pazar yeri müjdesi verdi.

Mustafa Bozbey'den İnegöl'e Yeni Projeler: Okul, Doğalgaz ve Pazar Yeri Sözü - Haberler

BURSA (İHA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, İnegöl’e yeni okul, doğalgaz ve pazar yeri müjdesi verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Her gün Bursa’nın farklı ilçelerinde ziyaretlerde bulunan Bozbey, İnegöl'de de vatandaşlarla bir araya geldi. CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan ile birlikte Alanyurt, Cerrah, Yeniceköy, Adnan Menderes ve Hamzabey mahallelerine ziyaretlerde bulunan Bozbey’in vatandaşlardan aldığı en büyük şikayet ise geçim sıkıntısı oldu.
"Refah seviyesini artırınca başarmış olacağız"
Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni yönettiği takdirde asıl hedefinin vatandaşların refah seviyesini artırarak muhtaç olmadan bir hayat sürmelerini sağlamak olduğunu vurgulayan Bozbey, “Emeklilerimiz, zor durumdaki ailelerimiz ve öğrencilerimiz için sosyal yardımlarımız olacak. Açıkçası ben bununla övünemiyorum. Benim hedefim insanımızın yardıma muhtaç olmamasını, kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmesini, zenginleşmesini sağlamak olacak. Asıl o zaman başarmış olacağız” dedi.
"26 yıldır sular çamur akıyor"
Alanyurt Mahallesi’nde ise vatandaşlar 26 yıldır suların çamurlu akmasından dolayı veryansında bulundu. Bunun üzerine Mustafa Bozbey, “Böyle şey mi olur? İnsanlar temiz bir duş dahi alamıyor. 26 yılda çamurlu akan su problemi nasıl çözülemez? Ama bizim çözümlerimiz hazır. Hiç merak etmeyin artık İnegöl’ün de gülümsemeye ihtiyacı var. Size söz göreve gelir gelmez bu sorun için hemen çalışmaya başlayacağız” diye konuştu.
“Hamzabey’e doğalgaz gelecek”
Doğalgazı olmayan ve su sayaç sayımlarının 4 ayda bir yapılmasından dert yanan Hamzabey Mahalle sakinlerini 1 Nisan’dan sonra öncelikli konularının arasına alacağını söyleyen Bozbey, “5 yıllık süre içerisinde köy planlamalarının çoktan yapılmış bu sorunlarında ortadan kalkmış olması gerekiyordu. Plan olmadığı için köy yerleşik alanları genişlemedi ve doğal gazın gelmemesinin en büyük nedeni bu oldu. Size söz hem doğalgazı getireceğiz hem de su sayımlarının ayda bir yapacağız” dedi.
“Yeni Mahalle’ye yeni okul”
22 bin nüfuslu Yeni Mahalle’de ise sadece 1 okulun hizmette olduğunu öğrenen Bozbey, öncelikli hedeflerinin çocukların gülümsemesi olduğunu hatırlatarak, “Bu çok büyük bir eksiklik. Çevre düzenlemesi yaparken okulunu, sosyal alanlarını düşünmek zorundasın. Benim işim belediyecilik. Yeni Mahalle’ye yeni okul yapımı konusunda hiç şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.
“Yeniceköy’e kapalı pazar alanı sözü”
İnegöl’ün Yeniceköy Mahallesi’ndeki pazar alanını yağmur altında gezen Mustafa Bozbey, “Pazar sorununuzu yerinde gözlemledik. 1 Nisan’dan sonra buraya yeniden gelip Yeniceköy’e kapalı pazar alanı yapmak için çalışmalara başlayacağız” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Öğretmen etkileşim günleri bu kez Yatağan'da
Bölgesel

Öğretmen etkileşim günleri bu kez Yatağan'da

Muğla’nın eğitim alanındaki yenilikçi ve birleştirici projelerinden biri olan Öğretmen Etkileşim Günleri, bu kez Yatağan ilçesinde gerçekleşti. İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay'ın katılımıyla düzenlenen etkinlik, Yatağan öğretmenlerini çim hokeyi ile buluşturdu.

Yapay Zeka ile Mehmet Akif Ersoy Canlandı! MAKÜ Öğrencilerinden Dikkat Çekici Proje
Bölgesel

Yapay Zeka ile Mehmet Akif Ersoy Canlandı! MAKÜ Öğrencilerinden Dikkat Çekici Proje

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri, milli şair Mehmet Akif Ersoy'u modern teknolojiyle buluşturarak dikkat çekici bir projeye imza attı. Yapay zeka ve metahuman teknolojisi ile oluşturulan Mehmet Akif Ersoy heykeli, ziyaretçilerin sorularını yanıtlayabiliyor ve şiir okuyabiliyor.

Alanya Belediyesi ve Kent Konseyi'nden Çevreci Proje
Yerel Yönetim

Alanya Belediyesi ve Kent Konseyi'nden Çevreci Proje

Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi iş birliğinde "Alanya ve Çevresi Su Kabağı Geliştirme Projesi" kapsamında Cuma Pazarı'nda ücretsiz su kabağı ve lif kabağı fidesi dağıtımı gerçekleştirildi.

Değirmenyanı daha yeşil bir alan oluyor
Bölgesel

Değirmenyanı daha yeşil bir alan oluyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Değirmenyanı mevkiinde yapılacak olan ve içinde basket sahası ile açık hava spor aletlerinin de yer alacağı parkın yapımına başlandı.

Genel Sekreter Yahya Çınkıl; “Dünyaya örnek bir proje”
Yaşam

Genel Sekreter Yahya Çınkıl; “Dünyaya örnek bir proje”

Sinop İl Özel İdaresi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca hayata geçirilen geri dönüşüm projesi kapsamında sıfır atık belgesi almaya hak kazandı.

Liseli çocuklar Engelli Arkadaşları için Engelleri Kaldıran Sergi Açtı
Bölgesel

Liseli çocuklar Engelli Arkadaşları için Engelleri Kaldıran Sergi Açtı

Diyarbakır Kayapınar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin bahçesinde liseli çocuklar engelleri kaldıran bir sergi açtı.