Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanlığı’nda önemli bir görev değişikliği yaşandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ın onayıyla Burdur İl Başkanlığına Mustafa Gün getirildi. Bu görevlendirme ile MHP Burdur’da yeni bir dönemin başladığını ifade eden Gün, görevin kendisi için kutsal bir sorumluluk olduğunu belirtti.
Göreve atanmasının ardından ilk açıklamasını yapan Mustafa Gün, lideri Dr. Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek Burdur’da MHP ve Cumhur İttifakı için canla başla çalışacağına vurgu yaptı. Gün, Burdur’daki her bir vatandaşın dertlerine ortak olup mutluluklarını paylaşacaklarını belirtti. Göreve “Bismillah” diyerek başladığını ifade eden Gün, “Rabbim, Milliyetçi Ülkücü Harekete güzel hizmetler yapabilmeyi bizlere nasip eylesin,” dedi.
Gün, MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in izinde olduklarını ve Genel Başkan Bahçeli’nin direktifleri doğrultusunda Burdur’da MHP’nin başarısı için her türlü gayreti göstereceklerini dile getirdi. İl Başkanı olarak Burdur’da Milliyetçi Hareket Partisi’ni daha ileri taşımayı hedeflediğini belirten Gün, “Cumhur İttifakı’nın Burdur’da üstün başarılara imza atması için mücadelemizi sürdüreceğiz,” ifadelerini kullandı.
MHP Burdur teşkilatında KAÇEP İl ve Çavdır İlçe Başkanlıklarına yeni atamalar yapıldı. Görevlendirilen isimler kamuoyuna duyuruldu.
MHP Burdur İl Teşkilatı, merhum Alparslan Türkeş ve Ülkücü Şehit Ramazan Yeşilyayla'yı Kur'an tilaveti ve kabir ziyaretiyle andı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kaçır, Burdur'u ziyaret ederek, Salda Gölü'ne kurulacak Bilim Merkezi dahil önemli projeleri açıkladı.
Altınyayla Belediyesi tarafından düzenlenen 34. Büyük Altınyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri, 13 Temmuz 2025'te Dirmil Güreş Sahası'nda gerçekleşecek.
MHP Ağlasun İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde partililer bir araya geldi. MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, birlik mesajı verdi.
MHP Bucak İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına muhtarlar ve partililer yoğun ilgi gösterdi.
Yorumlar (0)