Antalya

Müziğin ritmine dayanamadılar, trafiği tehlikeye attılar

Antalya’da müziğin ritmine dayanamayıp seyir halindeki bir aracın kaportasında dans eden yolcu ile pencereden sarkarak müziğin ritmine kendini kaptıran sürücü, trafikteki diğer sürücülerin tepkisine neden oldu.

Müziğin ritmine dayanamadılar, trafiği tehlikeye attılar

Antalya’da müziğin ritmine dayanamayıp seyir halindeki bir aracın kaportasında dans eden yolcu ile pencereden sarkarak müziğin ritmine kendini kaptıran sürücü, trafikteki diğer sürücülerin tepkisine neden oldu. Polise ‘Herkesi durdurup üfletiyorsun, bu ne’ diye sosyal medyadan seslenen diğer sürücülere cevap ise fazla gecikmedi. Aday sürücü olduğu belirlenen sürücünün belgesi daimi olarak iptal edilip farklı maddelerden bin 308 TL ceza, ön kaportada dans eden yolcuya ise emniyet kemeri takmamaktan 436 TL ceza kesildi.
Geçtiğimiz Cuma gecesi Muratpaşa ilçesi Lara Caddesi üzerinde eğlence tutkunu 3 gencin seyir halindeki otomobildeki ilginç ve tehlikeli eğlencesi, diğer sürücülerin tepkisini çekti. 07 BOM 28 plakalı otomobille caddede ilerleyen gençlerden biri, aracın ön kaportasına çıkıp müzik eşliğinde dans etmeye başladı. Sürücü ve yanındaki yolcu ise zaman zaman araç penceresinden çıkıp müziğin ritmine ayak uydurdu. Bir yandan da yaptıklarını cep telefonuyla kaydeden gençler, diğer sürücülerin tepkisini topladı.

Ön kaportada dans eden yolcuya ehliyet kemeri takmamaktan ceza kesildi
Aracın arkasında ilerleyen diğer sürücü, o anları kaydetti. Polise, ‘Herkesi durdurup üfletiyorsun, bu ne’ diyerek görüntüleri sosyal medyadan paylaşan sürücüye yanıt, trafik ekiplerinden gecikmedi. Antalya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, aracı tespit edip aday sürücü T. Y.’nin sürücü belgesi daimi olarak iptal etti; emniyet kemeri takmamak, kamu rahatı ve huzurunu bozacak şekilde araç kullanmak, trafik güveliğini ve düzenini tehlikeye düşürmek suçlarından ise toplam bin 308 TL ceza kesti. Ön kaportada dans eden M.S.’ye ise emniyet kemeri takmamaktan 436 TL ceza kesildi. Sürücü ve diğer kişilerin alkollü olmadığı öğrenildi.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Balıkesir, plaj voleybolunun göz bebeği oluyor
Etkinlik

Balıkesir, plaj voleybolunun göz bebeği oluyor

- Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğinde Balıkesir’in eşsiz sahilleri, dünyanın dört bir yanından gelen plaj voleybolcularını ağırlayacak.

Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı bitti
Bölgesel

Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı bitti

Eskişehir Valiliğinin himayesinde Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir Sanayi Odası (ESO), işbirliğinde düzenlenen Eskişehir Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı sona erdi.

Canpolat  yapılan çalışmalar hakkında konuştu
Yaşam

Canpolat yapılan çalışmalar hakkında konuştu

Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, İl Genel Meclisinin mayıs ayı olağan toplantısına katılarak İl Özel İdaresinin yaz sezonu için planladıkları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Edirne'de kaçak göçmenlere geçit yok!
3. Sayfa

Edirne'de kaçak göçmenlere geçit yok!

Edirne’de jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde 6 düzensiz kaçak göçmen yakalandı.

Nazilli'de makaron operasyonu!
3. Sayfa

Nazilli'de makaron operasyonu!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında 101 bin 200 adet bandrolsüz boş makaron ele geçirildi.

Van’da DEAŞ operasyonu
3. Sayfa

Van’da DEAŞ operasyonu

Van’da jandarma ekiplerince yürütülen terör örgütlerine yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği bildirildi.