Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi, üniversite öğrencilerine gün boyu ücretsiz çay, kahve ikramı, ders çalışma ve sosyalleşme imkânı, ücretsiz çamaşır yıkama gibi hizmetlerin yanı sıra gençlere yönelik sosyal aktiviteler organize ediyor.
Namık Kemal Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin faydalandığı Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi, yıllardır tamamen ücretsiz olarak gençlere çeşitli etkinlikler sunarak hizmet veriyor. Ücretsiz çamaşır yıkama, çay, kahve ikramları, kulüp toplantıları, seminerler ve sosyal faaliyetlere ev sahipliği yapma gibi çok sayıda farklı hizmet sunan Merkez, ayrıca konserler ve söyleşiler gibi etkinliklerle gençlerin boş vakitlerini kaliteli ve verimli geçirmelerine imkan sağlıyor.
Son olarak; yeni neslin yükselen seslerinden biri olan müzisyen Tugay Akçan, Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün organize ettiği konserde üniversite öğrencileri ile buluştu. Sevilen şarkıları kendi tarzında yorumlayan Akçan, öğrencilere keyifli bir gece yaşatırken, üniversiteli gençler final sınavları öncesinde moral depoladılar.
Süleymanpaşa Belediyesinden yapılan açıklamada, gençlere yönelik etkinliklerin devam edeceği belirtildi.
Kadıköy'de günlerdir kendisinden haber alınamayan amatör müzisyen Çınar Ersanlı, evinde elleri ve ayakları bağlı halde öldürülmüş olarak bulundu.
Manisa Cemal Ergün Ortaokulu tarafından düzenlenen ‘Performansını göster’ etkinliğinde öğrenciler hünerlerini sergilerken başarılı performanslar veliler tarafından ayakta alkışlandı.
Burdur'un önde gelen müzisyenlerinden ve şehrin tarihine adını yazdırmış isimlerden biri olan Kör Vatan, bir süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşerek vefat etti.
Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki yaşayan 66 yaşındaki adam geçimini sokak müzisyenliği yaparak sağlıyor.
Üniversite bölümü ve meslek seçiminde nelere dikkat etmelisiniz? İlgi alanlarınızı keşfetmekten iş fırsatlarına kadar doğru kararı vermek için bilmeniz gereken önemli adımları keşfedin.
Üniversite öğrencileri tahta arabayla Rize’yi tanıdı
Yorumlar (0)