İzmir’in Menderes ilçesinde, zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonda 9 kilonun üzerinde metamfetamin, 2 tabanca ve muhtelif malzemeler ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Menderes ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Uyuşturucu madde imalathanesi olarak kullanıldığı tespit edilen adreste yapılan aramalarda; 9 kilo 320 gram metamfetamin, 1 hassas terazi, 2 tabanca, 12 tabanca fişeği ve uyuşturucu imalatında kullanılan madde ve malzemeler ele geçirildi.
Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
İHA
Adana'da narkotik polisleri 50 kilogram bonzai üretimine yarayan 500 gram hammaddeyi çelik termos içindeki kahvenin içine zulalanmış olarak ele geçirdi.
Samsun'da jandarma narkotik dedektör köpeği ile birlikte bir işyerinde yapılan aramada bin 9 adet extacy uyuşturucu hap ile ilgili yakalanan şahıs "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.
Afyonkarahisar’da jandarma tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yakalanan ve avukat olduğu ortaya çıkan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Detaylar haberimizde..
Isparta’da yeni otogar içerisinde şüpheli hareketler sergileyen bir kişi bekçiler tarafından kontrol edildi. Üzerinden 40 içimlik sentetik kannabinoid çıkan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Çankırı’da jandarma ve polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Detaylar haberimizde..
Isparta'da polis ekiplerince yaklaşık bir haftada düzenlenen operasyonlarda 5 bin 213 kullanımlık sentetik kannabinoid, 221,09 gram esrar, 8,64 gram metamfetamin ve 10 sentetik ecza ele geçirildi.
Yorumlar (0)