Aydın

Nazilli Belediyesi ve NAZGEM İş Birliğiyle Öğrencilere Ücretsiz Deneme Sınavı- Haberler

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için kurulduğu günden bu yana binlerce kişiye destek veren Nazilli Belediyesi Gençlik Eğitim Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi(NAZGEM) ve Nazilli Belediyesi iş birliğiyle ilçe genelinde ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz deneme sınavı yapılacak.

Nazilli Belediyesi ve NAZGEM İş Birliğiyle Öğrencilere Ücretsiz Deneme Sınavı- Haberler

AYDIN (İHA) - Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için kurulduğu günden bu yana binlerce kişiye destek veren Nazilli Belediyesi Gençlik Eğitim Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi(NAZGEM) ve Nazilli Belediyesi iş birliğiyle ilçe genelinde ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz deneme sınavı yapılacak.

Nazilli Belediyesi tarafından 2019 yılında kurulan ve her yıl başarısını artırarak eğitim vermeye devam eden NAZGEM; Nazilli Belediyesi ve Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle ilçe genelindeki ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz deneme sınavı yapacak.

Nazilli’de eğitim gören öğrencilerin eğitim seviyelerini ölçmek, velilerin seviye takiplerini rahatlıkla yapmalarını sağlamak ve sınav stresi ile başa çıkma noktasında öğrencilere destek vermek için büyük ölçekli bir çalışma yapacaklarını kaydeden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Evlatlarımızın okuldaki derslerini aksatmadan, özel olarak ve özenle hazırlanan sorularla öğrencilerimize deneme sınavı yapacağız. Amacımız ilçemizin eğitim seviyesini ölçmek ve tüm öğrencilerin aynı anda aynı sorularını yanıtlamasını sağlayarak mevcut durumlarını görmelerine imkan sağlamak. Bu noktada NAZGEM yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bugüne kadar pek çok başarıya imza attılar. Yaptığımız en güzel ve en kalıcı işlerden biri olan NAZGEM, daha da güçlenerek eğitimde fırsat eşitliği sağlamaya devam edecektir” dedi.

Sınav sonunda başarılı olan öğrencilere sınavlara yardımcı; konu anlatımı ve soru bankası kaynak kitaplar ücretsiz olarak dağıtılacak.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da engelli girişimciye 300 Bin TL hibe desteği!
Bölgesel

Burdur'da engelli girişimciye 300 Bin TL hibe desteği!

Burdur'da engelli bireylere yönelik hibe desteği devam ediyor! Ganimet Akhan, İŞKUR’dan aldığı 300 bin TL hibeyle hayvancılığa başladı. Detaylar için tıklayın!

Gazipaşa Tarım Müdürlüğü, fasulye üreticilerine zararlılarla mücadele eğitimi verdi
Bölgesel

Gazipaşa Tarım Müdürlüğü, fasulye üreticilerine zararlılarla mücadele eğitimi verdi

Antalya’nın Gazipaşa İlçe Tarım Müdürlüğü, fasulye üreticilerine yönelik bitki sağlığı ve zararlılarla mücadele konularında bilgilendirme yaparak teknik destek sağladı.

2024 yılında verilen destekler üreticilere can suyu oldu
Bölgesel

2024 yılında verilen destekler üreticilere can suyu oldu

Denizli’de Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 2024 yılı içerisinde çiftçi ve üreticilere sağlanan 1 milyar 241 milyon 785 bin liralık destek, tarım ve hayvancılık sektörlerine önemli bir can suyu oldu. Detaylar haberimizde..

2 yıl geri ödemesiz kredi ve 270 bin TL'lik destek Hayvancılık için harekete geçildi
İş Dünyası

2 yıl geri ödemesiz kredi ve 270 bin TL'lik destek Hayvancılık için harekete geçildi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın başlattığı hayvancılık destek paketiyle üreticilere geri ödemesiz kredi ve 270 bin TL’lik devlet desteği sağlanacak. Başvuru şartları ve detaylar.

Çiğ süt desteklemede %100 artış sonrasında askı tarihleri belli oldu
Bölgesel

Çiğ süt desteklemede %100 artış sonrasında askı tarihleri belli oldu

Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan çiğ süt destekleme primleri %100 artırılarak litre başına 1 lira olmuştu. Askı tarihleri belli oldu, detaylar için tıklayın...

Gazipaşa’da Vefa Sosyal Destek Grubu, 85 hanede ihtiyaç sahiplerine destek oldu
Bölgesel

Gazipaşa’da Vefa Sosyal Destek Grubu, 85 hanede ihtiyaç sahiplerine destek oldu

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Sosyal Destek Grubu, 20-24 Ocak tarihleri arasında 85 hane ziyareti ile 128 faaliyet gerçekleştirdi.