Aydın’da etkili olan çöl sıcakları nedeniyle asfalt erimeye başladı. Asfalt yolların erimesi nedeniyle trafik akışının olumsuz etkilenmemesi için Karayolları ekipleri bazı güzergahlarda çalışma başlattı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ‘aşırı sıcak’ uyarısının ardından bugün Aydın’da hava sıcaklığı 40 dereceye kadar yükseldi. Yaşanan aşırı sıcakla birlikte bazı bölgelerde yollardaki asfalt eridi. Karayolları ekipleri tarafından hem trafik akışının aksamaması hem de eriyen asfalt nedeniyle yolların zarar görmemesi için kumlama çalışması başlatıldı. İHA
Korkuteli Belediyesi, 4 ay süren asfalt çalışmalarıyla 12 kilometrelik yol ağını yeniledi. Başkan Saniye Caran, hedeflerinin ilçenin tamamına asfalt hizmeti sunmak olduğunu belirtti.
Korkuteli Belediyesi, çevre dostu bir projeyle atık asfaltları geri dönüştürüyor. Konkasör makinesiyle işlenen malzemeler kırsal yollarda ve altyapı çalışmalarında kullanılarak bütçe dostu çözümler üretiliyor.
Burdur Fevzi Çakmak Mahallesi'nde eski dere yatağında meydana gelen göçük, şebeke suyunun patlamasına ve 4 evde çatlaklara neden oldu. 1 ev çökme riski nedeniyle mühürlenirken, bölgedeki tehlike devam ediyor. Detaylar için hemen tıklayın!
Burdur İl Özel İdaresi, Bucak Ürkütlü Köyü’nde 2.5 km uzunluğundaki sıcak asfalt yol yapımını tamamladı. Detaylar için hemen tıklayın!
Afyonkarahisar İl Özel İdaresi tarafından başlatılan sıcak asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Detaylar haberimizde..
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, doğalgaz ve su hattı çalışmaları sonrası bozulan yolların yenilendiğini açıkladı. Çukurca yolunun 500 metrelik bölümü sıcak asfaltla kaplandı.
Yorumlar (0)