Adana / Sarıçam

Oğlunun Ölümüne sebep olduklarını iddia eden adam 2 torunu ve gelinini mezarlıkta öldürdü

olay Adana merkez Sarıçam ilçesi Buruk Mezarlığı'nda meydana geldi. İddiaya göre anne Şenay (45), kızları Gaye (25) ve Güldane Gerçek (21) ile birlikte Güldane Gerçek'in eşi Muzaffer E.'nin Buruk Mezarlığı'ndaki kabrini ziyarete geldi. Anne ve iki kızını takip eden Muzaffer E.'nin babası Ş.E.'nin mezarlıkta anne ve kızlarını tabanca ile vurarak öldürdükten devamı haberimizde

Oğlunun Ölümüne sebep olduklarını iddia eden adam 2 torunu ve gelinini mezarlıkta öldürdü

Mezarlıkta infaz edilen 3 kadının anne ve iki kızı olduğu ortaya çıktı

 

 


- Mezarlıkta infaz edilen 3 kadının anne ve iki kızı olduğu ortaya çıktı
- Adana'da Buruk Mezarlığı'nda kabir ziyaretine geldikleri sırada öldürülen anne ve iki kızını dünürlerinin öldürdüğü öne sürüldü


 Adana'da Buruk Mezarlığı'na kabir ziyaretine geldikleri sırada öldürülen 3 kadının anne ve iki kızı olduğu ortaya çıktı. 3 kadını dünürlerinin öldürdüğü öne sürüldü.
Edinilen bilgiye göre, olay Adana merkez Sarıçam ilçesi Buruk Mezarlığı'nda meydana geldi. İddiaya göre anne Şenay (45), kızları Gaye (25) ve Güldane Gerçek (21) ile birlikte bir süre önce intihar eden Güldane Gerçek'in eşi Muzaffer E.'nin Buruk Mezarlığı'ndaki kabrini ziyarete geldi. Anne ve iki kızını takip eden Muzaffer E.'nin babası Ş.E.'nin mezarlıkta anne ve kızlarını tabanca ile vurarak öldürdükten sonra motosikletle olay yerinden kaçtığı ileri sürüldü. Polis her yerde şüpheliyi ararken, şüphelinin anne ve iki kızını oğlunu intihara sürüklediklerini öne sürerek öldürdüğü iddia edildi.

“Karısıyla barışmayınca kendisini astı”
İddiaya göre Muzaffer E., araları kötü olan karısı Güldane ile barışmak istedi. Kayınvalidesi Şenay'ın yanına giderek eşi ile barıştırmasını isteyen Muzaffer E., olumsuz cevap aldı. Bunun üzerine şahıs, Sarıçam ilçesine bağlı Menekşe Mahallesi'nde bir ağaca kendisini asarak yaşamına son verdi. Muzaffer E.'nin babası Ş.E.'nin ise bu olaydan Güldane ve ailesini sorumlu tuttuğu öne sürüldü.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Adana'da Tuğba'yı vahşice öldüren kocaya 'İndirimsiz ağırlaştırılmış müebbet'
Yaşam

Adana'da Tuğba'yı vahşice öldüren kocaya 'İndirimsiz ağırlaştırılmış müebbet'

Adana’da Tuğba Dursun'u bıçaklayarak öldürülen kocası Burhan Dursun’un yargılandığı davada Dursun hakkında indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Devamı haberimizde..

Ceyhan'da kız kardeşinin nişanlısını öldüren ağabey ve baba tutuklandı
Yaşam

Ceyhan'da kız kardeşinin nişanlısını öldüren ağabey ve baba tutuklandı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde kız kardeşinin nişanlısını öldürdüğü iddiasıyla adliyeye sevk edilen ağabey ve ona yardım ettiği iddia edilen baba tutuklandı. Devamı haberimizde...

Adana'da cinayet şüphelisi tutuklandı
3. Sayfa

Adana'da cinayet şüphelisi tutuklandı

Cinayete karıştığı öne sürülen şüpheli tutukladı

Adana'da Ailesini katledip intihar eden şahsın cenazesini alan olmadı
3. Sayfa

Adana'da Ailesini katledip intihar eden şahsın cenazesini alan olmadı

Adana’da yemeğe çağırdığı ağabeyini ve 6 yaşındaki yeğenini öldürüp, annesi, yengesi ve bir yeğenini de yaraladıktan sonra intihar eden şahsın cenazesini alan olmadı. Devamı haberimizde..

Adana'da evinin zili çalınca balkona çıkan şahıs,  başından vurularak öldürüldü
3. Sayfa

Adana'da evinin zili çalınca balkona çıkan şahıs, başından vurularak öldürüldü

Adana’da evinin zili çalınınca balkona çıkan kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu başından vurularak hayatını kaybetti. Devamı haberimizde..

 Adana Yüreğir'de  ailesini katledip intihar girişiminde bulunan şahıs tedavi gördüğü hastanede öldü
3. Sayfa

Adana Yüreğir'de ailesini katledip intihar girişiminde bulunan şahıs tedavi gördüğü hastanede öldü

Adana’da tartıştığı ağabeyini ve 6 yaşındaki yeğenini öldürüp, 4 kişiyi yaralandıktan sonra intihar girişiminde bulunan şahıs tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Devamı haberimizde...