Burdur / Bucak

Oğuzhanspor Başkanının İşyerini Soydular!

Antalya'da kuyumcu olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Başkanı Ali Akalın'a ait işyeri önceki gece hırsızlar tarafından soyuldu.Duvarı balyozla kırılan kuyumcu dükkanından 1 milyon lira değerindeki 4,5 kilo altın çalındı. Hırsızların, güvenlik kamerası ile alarmın devre dışı …

Oğuzhanspor Başkanının İşyerini Soydular!

Antalya’da kuyumcu olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Başkanı Ali Akalın’a ait işyeri önceki gece hırsızlar tarafından soyuldu.Duvarı balyozla kırılan kuyumcu dükkanından 1 milyon lira değerindeki 4,5 kilo altın çalındı. Hırsızların, güvenlik kamerası ile alarmın devre dışı kalması için iş yerinin elektriğini kestiği belirlendi.

Hırsızlık olayı,Kepez ilçesine bağlı Sütçüler Mahallesi Sütçüler Caddesi’ndeki kuyumcu dükkanında meydana geldi. Sabah saatlerinde iş yerini açmak için gelen Ali Akalın, stanttaki altınlardan bilezik ve kolye kaldığını gördü. Dükkanın duvarında yarım metrelik delik olduğunu gören Başkan Ali Akalın, polise haber verdi.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede 1 milyon lira değerindeki 4,5 kilo altının çalındığı belirlendi. Hırsızların, önce boş iş yerine tavandaki sacları kırarak, girdiği ardından duvarı balyozla kırıp, yandaki kuyumcu dükkanına girdiği saptandı.

Hırsızların, güvenlik kamerası ve alarmın devre dışı kalması için dışarıdaki elektrik panosuna zarar verip, kuyumcu dükkanının elektriğini kestiği belirlendi. Olaydan 3 gün önce de asansörlü kasanın arızalandığı, bu nedenle Ali A.’nın, altınları vitrinde bıraktığı belirtildi.

Kuyumcu Ali Akalın, iş yerinin daha önce 2 kez soyulmak istendiğini, 2 kez duvarın delinerek, dükkanına girilmeye çalışıldığını söyledi. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Komşuda demire dadandılar, ‘yan ürünleri’ unuttular
3. Sayfa

Komşuda demire dadandılar, ‘yan ürünleri’ unuttular

Isparta’da 3 kişi, bir inşaattan 25 iskele demiri çalarken bekçiler tarafından suçüstü yakalandı. Olay yerinde uyuşturucu da ele geçirilirken, zanlılar tutuklandı. Detaylar için tıklayın!

Bucak'ta hırsızlık! Çocuğun rızkına göz dikti
Bölgesel

Bucak'ta hırsızlık! Çocuğun rızkına göz dikti

Burdur Bucak'ta bir ev hırsızlığı olayı emniyet ekiplerini harekete geçirdi! Polis ekipleri, çalınan eşyaları buldu ve şüpheliyi yakalamak için geniş çapta operasyon başlattı.

Afyon'da hırsızlık yapan şahıslara operasyon düzenlendi
3. Sayfa

Afyon'da hırsızlık yapan şahıslara operasyon düzenlendi

Afyonkarahisar’da girdikleri iki evden 370 bin TL’lik altın çalan 2 kadından biri polisin düzenlediği operasyonla yakalanırken, şahısların soygun için girdikleri evlerde güvenlik kameralarına yakalanmamak için yüzlerini şal ve başörtüleri ile kapatmaya çalışmaları ise dikkatlerden kaçmadı. Detaylar haberimizde..

Burdur Bucak'ta dev hırsızlık olayı Tespit edilip yakalandı
3. Sayfa

Burdur Bucak'ta dev hırsızlık olayı Tespit edilip yakalandı

Burdur’un Bucak ilçesinde 3 milyon TL değerinde kamyon lastiği çalındı. Emniyet güçlerinin hızlı müdahalesiyle şüpheli yakalanarak tutuklandı. Detaylar haberimizde.

Antalya’da hırsızlık girişimi İşyerine giren şahıs çalışanla karşılaştı
Bölgesel

Antalya’da hırsızlık girişimi İşyerine giren şahıs çalışanla karşılaştı

Antalya'da gece saatlerinde işyerine giren kimliği belirsiz şahsın masada bulunan 2 adet cep telefonunu ile kasa ve TİP kutusunda bulunan bir miktar parayı aldı.

Samsun'da büyük vurgun! Film gibi olayda 12 milyonluk hırsızlık, tutuklandı
3. Sayfa

Samsun'da büyük vurgun! Film gibi olayda 12 milyonluk hırsızlık, tutuklandı

Samsun İlkadım’da, 12 milyon 250 bin liralık hırsızlık olayının şüphelisi 24 yaşındaki kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Detaylar haberimizde!