Bingöl

Önceki yıllarda Burdur Sağlık Müdürü Olan Op. Dr. Reha Sermed Aygören Bingöl Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandı

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen atamayla Bingöl Devlet Hastanesine Başhekimi olarak ataması gerçekleştirilen Op. Dr. Reha Sermed Aygören, görevine başladı. Op. Dr. Reha Sermed Aygören kimdir

Önceki yıllarda Burdur Sağlık Müdürü Olan Op. Dr. Reha Sermed Aygören  Bingöl Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandı

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen atamayla  Bingöl Devlet Hastanesine Başhekimi olarak ataması gerçekleştirilen Op. Dr. Reha Sermed Aygören, görevine başladı.
Sağlık yöneticiliğinde birçok deneyimi bulunan Aygören'in özgeçmişi ise şu şekilde

1970 yılında Elazığ’da doğan Op. Dr. Reha Sermed Aygören, İlk ve orta öğrenimini Elazığ'da tamamladıktan sonra Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1992 yılında Tıp Doktoru olarak mezun oldu. 2005-2010 yılları arasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalında Çocuk Cerrahisi ihtisasımı tamamladı. 1992 ve 1994 yılları arasında Muş Merkez 2 No'lu Sağlık Ocağında pratisyen hekim olarak mecburi hizmetini tamamladı. 1994 ve 2005 yılları arasında Mersin Sağlık Müdürlüğü bünyesinde pratisyen hekim olarak çeşitli birimlerde çalıştı. 1998 yılında Mersin Özel Beyaz Tıp Merkezi'nin kuruluşunda kurucu ortak olarak yer aldı. Aynı tıp merkezinin 2003 ve 2004 yıllarında mesul müdürlüğünü yaptı. 2005 yılında Tıpta Uzmanlık Sınavını kazanarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalında ihtisasa başladı, ihtisası sırasında İtalya Ancona Salesi Çocuk Hastanesinde 1 ay süreyle gözlemci olarak çalıştı. İhtisasını Temmuz 2010 tarihinde bitirerek uzman hekim olarak mecburi hizmetini tamamlamak üzere Bitlis İli Tatvan Devlet Hastanesinde Çocuk Cerrahisi Uzmanı olarak göreve başladı. Aynı hastanede 04.01.2011 tarihinde başhekim olarak atandı ve sonrasında 663 sayılı KHK kapsamında Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine hastane yöneticisi başhekim olarak atandı. 01.01.2015 yılında Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak atandı. 17.11.2017-09.06.2021 tarihleri arasında Burdur İl Sağlık Müdürlüğü yaptı. 15.07.2021-14.11.2023 tarihleri arasında Antalya İl Sağlık Müdürlüğünde Sağlık Hizmetleri Başkanı olarak görev yaptı. Daha sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çocuk cerrahı olarak çalıştı. Buradan 2025 yılı başında Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine tayin oldu. Görevlendirme ile Bodrum Devlet Hastanesinde Çocuk Cerrahi Kliniğinde çalışırken Bingöl Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandı. İleri seviyede İngilizce bilen Aygören, evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Önceki yıllarda Burdur Sağlık Müdürü Olan Op. Dr. Reha Sermed Aygören  Bingöl Devlet Hastanesine Başhekim olarak atandı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bingöl’de 19 Şubat 2025 çarşamba okullara kar tatili geldi
Yerel Yönetim

Bingöl’de 19 Şubat 2025 çarşamba okullara kar tatili geldi

Bingöl’de yoğun kar yağışı nedeni 19 Şubat 2025 çarşamba ile 5 ilçe, 1 belde ve bir köyde okullar tatil edildi.

Bingöl'de Deprem ilk Açıklama Bingöl Valisi Usta'dan geldi
Yerel Yönetim

Bingöl'de Deprem ilk Açıklama Bingöl Valisi Usta'dan geldi

Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta yaptığı açıklamada "Bu gece 02:44 sularında İlimiz Yedisu İlçemizde yerin 12 bin 719 metre derinliğinde 4.8 büyüklüğünde bir deprem yaşanmıştır. Deprem merkezine en yakın devamı haberimizde

Son dakika Bingöl’de yolcu otobüsü devrildi  Vali Usta Açıkladı ilk belirlemelere  göre  4 ölü, 32 yaralı
Bölgesel

Son dakika Bingöl’de yolcu otobüsü devrildi Vali Usta Açıkladı ilk belirlemelere göre 4 ölü, 32 yaralı

Bingöl’de yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu otobüsü, şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi yaralandı.

Son dakika Bingöl’de yolcu otobüsü devrildi çok sayıda ölü ve yaralı var
Bölgesel

Son dakika Bingöl’de yolcu otobüsü devrildi çok sayıda ölü ve yaralı var

Bingöl’de yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 30’dan fazla kişi yaralandı.

Bingöl ve Afyonkarahisar öğrencileri  Arasında yerli malı haftasında Gönül Köprüsü Kuruldu
Etkinlik

Bingöl ve Afyonkarahisar öğrencileri Arasında yerli malı haftasında Gönül Köprüsü Kuruldu

Bingöl'deki Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri, Yerli Malı Haftası kapsamında hazırladıkları yöresel ürünleri Afyonkarahisar’daki Akçin İlkokulu'na gönderirken, karşılıklı mektuplar ve etkinliklerle illerinin kültürel değerlerini paylaştılar.

Bingöl’de kar yağışı ve buzlanma sebebiyle otobüs devrildi: 2 ölü, 16 yaralı
3. Sayfa

Bingöl’de kar yağışı ve buzlanma sebebiyle otobüs devrildi: 2 ölü, 16 yaralı

Bingöl’de kar yağışı ve buzlanma sebebiyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi, kaza neticesinde 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.