Ordu’nun Kabadüz ilçesinde otomobilin şarampole devrildiği kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, ilçeye bağlı Karakiraz mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Baş’ın kullandığı 52 HT 162 otomobil, ilçe girişine yakın bir noktada sürücüsünün kontörlünden çıkarak şarampole devrildi. Ters dönerek duran araçta bulunan Salih Aydın, Fatma Aydın ile Kıymet Baş isimli kişiler olay yerinde hayatlarını kaybetti.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü Mehmet Baş ile araçta bulunan bir diğer kişi Cevdet Baş çeşitli hastanelere götürüldü.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
İHA
Isparta'da son bir haftada yapılan trafik ve asayiş denetimlerinde 2 bin 187 sürücüye ceza kesildi, 35 aranan şahıs yakalandı.
Burdur'da direksiyon başında kalp krizi geçiren 72 yaşındaki Hilmi K., kontrolünü kaybederek park halindeki iki araca ve karşıdan gelen bir otomobile çarptı.
Burdur Gölhisar’da sabah saatlerinde yaşanan kazada Opel marka otomobil takla attı. Sürücü Ömer Akay, hastanede hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde.
Nevşehir’de Kavak Beldesi yakınlarında meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü Yakup Şahin hayatını kaybetti. Detaylar için tıklayın....
Burdur’un Bucak ilçesinde park halindeki kamyona çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı. Detaylar haberimizde!
Altınyayla ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 74 yaşındaki sürücü yaralandı. Kazanın detayları ve sağlık durumu haberimizde.
Yorumlar (0)