Ordu’nun Fatsa ilçesinde üniversite öğrencilerinin kaldığı KYK yurdunda asansör halatları koptu, 4 öğrenci tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.
Olay, Efkaf Mahallesi’nde bulunan ve kız/erkek üniversite öğrencilerinin kaldığı KYK yurdunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kız öğrenciler 5’inci katta asansöre bindi. Aşağı hareket eden asansör 4’üncü katta kendiliğinden durdu. Öğrenciler, arkadaşlarının yardımıyla asansörden
çıkartıldı. Kısa bir süre sonra ise asansör zemin kata çakıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, asansörden çıkan öğrencileri tedbir amaçlı ilçedeki çeşitli hastanelere götürerek tedavi altına aldı.
Fatsa Kaymakamı Avni Kula yurda gelerek, yetkililerden bilgi aldı. İHA
Bucak Oğuzhan KYK Erkek Yurdu, Ramazan ayına özel bir etkinlik düzenleyerek öğrencilere manevi ve kültürel bir gece yaşattı.
KYK yurdunda parmağına yüzük sıkışan vatandaşa hızlı müdahale eden ekipler, yüzüğü keserek güvenli bir şekilde çıkardı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Ağrı'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Isparta’nın Yalvaç ilçesinde kız ve erkek öğrenci yurdunda kalan 110 öğrenci yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle hastanelere başvurdu. Hastanelerde yoğunluk yaşandı.
Kars’ta faaliyet gösteren KYK yurtlarındaki kantin ve yemekhaneler denetlendi.
Küçükçekmece’de bulunan Fatma Refet Angın Öğrenci Yurdu’nda kalan çok sayıda öğrenci zehirlenme şüphesi ile hastaneye başvurdu. İHA
Yorumlar (0)