Ordu

Ordu Üniversitesi sınavsız personel alacak! Şartlar belli oldu

Ordu Üniversitesi'ne alınacak 13 personelle ilgili detaylar belli oldu. Alınacak personellerin şartları açıklandı.

Ordu Üniversitesi sınavsız personel alacak! Şartlar belli oldu

Ordu Üniversitesi sınavsız personel alacak! Şartlar belli oldu Ordu Üniversitesi'ne alınacak 13 personelle ilgili detaylar belli oldu. Alınacak personellerin şartları açıklandı. Ordu Üniversitesi KPSS puanına göre 13 personel alımı gerçekleştirecek. Lise ve dengi okul mezunu 4'ü erkek 6 destek personeli ile önlisans mezunu 5'i erkek 7 güvenlik personeli alımı yapılacak. Başvurular Ordu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılacak. Ordu Üniversitesi'nden personel alımı ile ilgili açıklama şöyle; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”’ın Ek 2’nci maddesinin (b) fıkrası gereğince yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, 2022-KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle Üniversitemiz bağlı birimlerinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Yeni Sezon Ordu’da balıkçılar  törenle denize uğurlandı
Bölgesel

Yeni Sezon Ordu’da balıkçılar törenle denize uğurlandı

Ordu Perşembe ilçesi Kışlaönü Balıkçı Barınağı’nda, Dua edilmesinin ardından ise Ordu Valisi Muammer Erol’un yanı sıra protokol üyeleri ve balıkçılar temsili olarak denize açıldı.

Ünlü Sanatçı Volkan  Konak Kıbrıs 'ta öldü
Yaşam

Ünlü Sanatçı Volkan Konak Kıbrıs 'ta öldü

Ünlü sanatçı Volkan Konak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde verdiği konser sırasında fenalaşarak yere yığıldı. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti

Burdur Karamanlı 'da köylüler biyokütle enerji santrali yaılmasına tepki gösterdi. 
Yaşam

Burdur Karamanlı 'da köylüler biyokütle enerji santrali yaılmasına tepki gösterdi. 

Havamızın, suyumuzun, toprağımızın kirlenmesine göz yumamayız” Eylemde köylüler adına konuşan Mürseller Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Barış Serttaş, "Bize bu santralin çevreye zararsız olduğu söyleniyor. 

Karamanlı  Ziraat Odası 11 milyonluk projeye imza attı
Yerel Yönetim

Karamanlı Ziraat Odası 11 milyonluk projeye imza attı

Karamanlı Ziraat Odası Başkanlığı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Burdur İl Koordinatörlüğü ile IPARD programı kapsamında makine ekipman projesine imza attı.

Denizli’de eski bayram adetleri yaşatılmaya devam ediyor
Yaşam

Denizli’de eski bayram adetleri yaşatılmaya devam ediyor

Denizli’nin Tavas İlçesinde eskiden çocuklar için düzenlenen Çörek Derme Etkinliği tekrardan hayat buluyor. 

Karabük Eskipar'da trafik kazası Polis memuru hayatını kaybetti
3. Sayfa

Karabük Eskipar'da trafik kazası Polis memuru hayatını kaybetti

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde meydana gelen kazada hafif ticari aracın devrilmesi sonucu polis memuru Mehmet Eren Yılmaz hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.