Bursa

Orhaneli’nin muhtarları bir araya geldi

Orhaneli’de yeni seçilen mahalle muhtarları ile görevine devam eden meslektaşları tanışma toplantısında bir araya geldi.

Orhaneli’nin muhtarları bir araya geldi

BURSA (İHA) - Orhaneli’de yeni seçilen mahalle muhtarları ile görevine devam eden meslektaşları tanışma toplantısında bir araya geldi.
Orhaneli Beyce Doğal Yaşam ve Spor Merkezi Tesislerinde yapılan toplantıya Orhaneli Kaymakamı Muhammed Furkan Tuna, Belediye Başkanı Ali Osman Tayır, Muhtarlar Dernek başkanı Serkan Can, resmi daire amirleri ve Orhaneli merkez ve tüm mahalle muhtarları katıldı.
Orhaneli kaymakamı Tuna, “31 Martta güzel bir seçim dönemi geçirdik, kazasız belasız güzel bir süreç geçti. Mutlu olanlar, üzülenler oldu. Sizleri tebrik ediyorum. Yolumuza sizlerle devam etmemiz gerekiyor. Bunun için sizlerle tanışma toplantısı düzenledik. Bir an önce tanışalım, birbirimizi tanıyalım, hizmetlerimize aksatmadan devam edelim. Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın hangi taraftan olduğu, hangi aileden olduğunu bir önemi yok. Yetim, yaşlı, mağduriyete uğramış bir vatandaşımız olursa lütfen bize bildirmenizi istiyoruz. Artık hepimiz devlet adına çalışan kamu görevlisiyiz” dedi.
Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır, “Sizler köyünüzde bizler de ilçemizde 20 bin kişiye hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Sizlerle beraber en iyi hizmet etmenin gayreti içerisinde olmamız gerekiyor. İlçemizin ihtiyacı noktasında, insanların taleplerini karşılama adına imkanlar dahilinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bize bir vebal yüklenmiş, sorumluluk yüklenmiş ve bu sorumluluk çalışacağız” diye konuştu.
31 Mart seçimlerinde Orhaneli merkez ve mahallelerinde 61 muhtar tekrar belirlenirken, 35 muhtar yeni seçildi. Toplam 61 muhtar içinden Deliballılar Mahallesi ve Çeki Mahallesi’nin köy muhtarı kadın oldu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Türkeli'de muhtarlara semineri düzenlendi
Bölgesel

Türkeli'de muhtarlara semineri düzenlendi

Sinop'un Türkeli ilçesinde muhtarlara hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. Detaylar haberimizde..

İl Genel Meclisi üyeleri Sinanpaşa’da muhtarlarla bir araya geldi
Yerel Yönetim

İl Genel Meclisi üyeleri Sinanpaşa’da muhtarlarla bir araya geldi

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) üyeleri, Sinanpaşa’ya bağlı köy muhtarlarıyla bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi, çözüm yollarını değerlendirdi. Detaylar haberimizde..

Kocasının vefatının ardından Şuhut’ta yeni muhtar seçildi
Bölgesel

Kocasının vefatının ardından Şuhut’ta yeni muhtar seçildi

Afyonkarahisar'da kansere yenik düşerek hayatını kaybeden muhtar yerine seçilen karısı mazbatasını alarak göreve başlarken, Selma Peynirci isimli muhtar aynı zamanda Şuhut ilçesinin ilk kadın muhtarı oldu. Detaylar haberimizde...

Burdur'un muhtarları iletti Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM’den duyurdu
Bölgesel

Burdur'un muhtarları iletti Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM’den duyurdu

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, köy muhtarlarının sorun ve taleplerini TBMM’de gündeme taşıdı. GSM çekim sorunundan altyapı eksiklerine kadar tüm talepleri İzzet Akbulut, aktardı.

Başkan Ercengiz muhtarlarla buluştu 2025 Planları ve Belediye çalışmaları değerlendirildi
Bölgesel

Başkan Ercengiz muhtarlarla buluştu 2025 Planları ve Belediye çalışmaları değerlendirildi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Mahalle Muhtarı ile bir araya geldi.

Manavgat’ta kadınlar kahvesi ve muhtarlık binası açıldı
Bölgesel

Manavgat’ta kadınlar kahvesi ve muhtarlık binası açıldı

Manavgat'ta yapımı tamamlanan ikinci Kadınlar Kahvesi ile Bahçelievler Mahalle Muhtarlığı binasının açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.