Isparta

Orman Bölge Müdürü, Aşağı Gökdere Köyü'nde köylülerle bir araya geldi

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü, ormanların korunması ve geliştirilmesi için Aşağı Gökdere Köyü'nde köylülerle bir araya geldi. Toplantıda orman emvali üretimi ve köylülerin sosyal ekonomik kalkınması gibi konular ele alındı.

Orman Bölge Müdürü, Aşağı Gökdere Köyü'nde köylülerle bir araya geldi

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü, ormanların korunması, geliştirilmesi ve yapılan çalışmalarda karşılaşılan sorunlar ile çözüm önerileri için orman köylüleri ile bir araya geldi. Bu kapsamda, Eğirdir ilçesine bağlı Aşağı Gökdere Köyü'nde bir toplantı düzenlendi.

MUHTAR YAŞAR GÖKŞAHAN'A TEŞEKKÜR

Aşağı Gökdere Köyü Muhtarı Yaşar Gökşahan, Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir ve Bölge Şube Müdürlerini karşılayarak ev sahipliğini üstlendi. Muhtar Şahan, günün anısına Bölge Müdürü Ali Özdemir'e bir tablo takdim etti. Özdemir, misafirperverliğinden dolayı Muhtar Şahan'a teşekkürlerini sundu.

GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI

Toplantı, Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Aslan, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Ali Özgür Gümüş, Burdur, Isparta Eğirdir ve Sütçüler Orman İşletme Müdürleri ile Aşağı Gökdere köylüleri katılım sağladı. Bu geniş katılımlı toplantıda, orman emvali üretimi ile orman köylülerinin sosyal ve ekonomik yönden kalkınmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

SORUNLAR DİNLENDİ, ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SUNULDU

Bölge Müdürü Ali Özdemir, toplantıda orman emvali üretimi ve orman köylülerinin sosyal ve ekonomik kalkınmaları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Özdemir, köylülerin sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı, iyi niyet çerçevesinde isteklerin dinlenmesi ve sorunlara çözüm üretilmesi ile son buldu.

BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Bu tür toplantılar, orman köylülerinin sorunlarının yerinde tespit edilmesi ve hızlı çözüm yollarının bulunması açısından büyük önem taşıyor. Ormanların korunması ve geliştirilmesi için köylülerin de desteğinin alınması, sürdürülebilir orman yönetimi açısından kritik bir rol oynuyor.

Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir, Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Aslan, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Ali Özgür Gümüş, Burdur, Isparta Eğirdir ve Sütçüler Orman İşletme Müdürleri, Aşağı Gökdere Köyü halkı katıldı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Isparta'da Orman Bölge Müdürü Değişikliği: Ataş Mersin'e, Özdemir Isparta'ya!
Bölgesel

Isparta'da Orman Bölge Müdürü Değişikliği: Ataş Mersin'e, Özdemir Isparta'ya!

Isparta Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş, yaklaşık 3 yıllık görev süresinin ardından Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne atandı. Yerine Hatay Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir getirildi.

Isparta  9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler
Kesintiler

Isparta 9 Eylül 2024 Pazartesi elektrik kesintisi etkilenecek yerler

Isparta'da 9 Eylül 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Isparta'da elektrikler kesilecek mi? Isparta'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. İşte detaylar...

Isparta'da kahreden olay! Gençlerin tartışmasında acı haber
3. Sayfa

Isparta'da kahreden olay! Gençlerin tartışmasında acı haber

Isparta’da 18 yaşındaki Hasan Kabalak, Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan bir egzozcu işyerinde Sadık Enes Aydenir(21) tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan şüpheli gözaltına alındı.

 “Son 22 yılda OSB'ler için 550 milyon lira finansmanla 3 bin 150 ilave istihdam oluşturduk”
Bölgesel

“Son 22 yılda OSB'ler için 550 milyon lira finansmanla 3 bin 150 ilave istihdam oluşturduk”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Mehmet Kacır, Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi'nde mermer, halı ve orman ürünleri üzerine faaliyetlerine yeni başlayan 3 farklı fabrikanın açılış törenine katıldı. Detaylar haberimizde..

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır Isparta'da vatandaşla bir araya geldi
Bölgesel

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır Isparta'da vatandaşla bir araya geldi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Mehmet Kacır ve beraberindeki heyet çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Isparta'ya geldi. Detaylar haberimizde..

17 yaşındaki genci sırtından bıçakladı
3. Sayfa

17 yaşındaki genci sırtından bıçakladı

Isparta'da sanayide çalışan 17 yaşındaki genç, eski bir çalışan tarafından sırtından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Saldırgan, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Detaylar haberimizde..