Osmangazi Belediyesi, Muradiye Mahallesi’nde madde bağımlılarının mesken tutması nedeniyle halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.
Osmangazi’de yer alan metruk binalar, ardı ardına yıkılıyor. İlçe genelinde vatandaşlar ve çevre için tehlike arz eden metruk binalar ile ilgili çalışmalar gerçekleştiren Osmangazi, Belediyesi, halkın can ve mal güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra kimi zaman madde bağımlılarının mekânına dönüşen ve görsel kirlilik oluşturan metruk yapıları, yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından yıkıyor.
Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri son olarak Muradiye Mahallesi’nde yer alan bir metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Yıkım öncesi çevre güvenliğini alan ekipler, daha sonra iş makinesi desteğiyle harabeye dönen yapıyı yıktı. Yıkımın sonunda ortaya çıkan moloz ve atıklar, kamyonlara yüklenip mahalleden çıkarıldı. İHA
Avcılar'da metruk binanın çatı katında çıkan yangın, paniğe neden oldu
Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde madde bağımlıları tarafından kullanıldığı iddia edilen metruk binayı yıktı.
Balıkesir’in Edremit ilçesinde metruk bir bina park halindeki otomobilin üzerine çöktü.
Aydın’ın Efeler ilçesinde metruk bir evde yangın olduğuna dair verilen asılsız ihbar, itfaiye ekiplerini harekete geçirdi.
Burdur'da yarısı çökmüş haldeki metruk bina, mahalleli için büyük tehlike oluşturuyor. Komşular, onlarca başvuruya rağmen önlem alınmadığını söylüyor.
Yorumlar (0)