Antalya

Oteller Tahtakurusu Alarmı veriyor Tahta kurusunun Çözümü Çaresi nedir

milyonlarca turiste ev sahipliği yapan Antalya'da sezonun son günlerinde turizm tesislerinde tahtakurusu şikayetleri arttı. Yapılan araştırmada tahtakurularının turistlerin farkında olmadan valizleri ile taşıdıkları tahtakurusu yumurtalarından kaynaklandığı belirlendi.

Oteller Tahtakurusu  Alarmı veriyor  Tahta kurusunun Çözümü Çaresi nedir

Otellerde tahtakurusu alarmı
- 650 bin yatak kapasitesiyle her yıl milyonlarca turiste ev sahipliği yapan Antalya'da son günlerde turizm tesislerinde tahtakurusu şikayetleri arttı. Yapılan araştırmada tahtakurularının turistlerin farkında olmadan valizleri ile taşıdıkları tahtakurusu yumurtalarından kaynaklandığı belirlendi.
- Otel odalarında özellikle yatakların başlık kısımlarında, baza altlarında, kıyafet dolaplarında tahtakurusu ve yumurtalarına rastlandı. Günlerce süren ilaçlama sonrası tahtakurularından arındırılan odalar, birkaç hafta sonra yeniden aynı sorunla karşılaştı.
- Şikayetleri sona erdirmek için otellerde, geniş çaplı ilaçlama yapılırken, yetkililer; böceğin bir hastalık taşımadığını, geceleri harekete geçen böceğin insan vücudunu ısırıp, kan emerek yaşamını sürdürdüğünü belirtti. Yetkililer, düzenli olarak ilaçlama yapılması gerektiğini vurguladı. Manavgat haber merkezi 

Tahta kurusunun Çözümü Çaresi 

okuyucu yorumu 

Tahta kutusunun birtek çözümü var, o da Toz Deterjan'dır değilse başka şekil geçmez. Çünkü sulu ilaçları gördükçe çoğalır ve dahada şiddetlenir bitti sanırsınız tekrar çoğalır, onun için en dogalı Tozdetarjandır.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da trafik kazası! Otel servisleri çarpıştı! Yaralılar var
Bölgesel

Antalya'da trafik kazası! Otel servisleri çarpıştı! Yaralılar var

Antalya Manavgat Evrenseki'de iki otel servisinin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında 13 otel çalışanı yaralandı. Detaylar ve son durum hakkında bilgi almak için hemen tıklayın.

Antalya Kemer Otel yangını  Başkan Topaloğlu ekibin başında
Bölgesel

Antalya Kemer Otel yangını Başkan Topaloğlu ekibin başında

Kemer’e bağlı Beldibi Mahallesi’nde bir otelde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının haberini alır almaz olay yerine geçen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, söndürme çalışmalarına destek olan belediye ekiplerini bizzat yönlendirdi.

Kayseri'de otelde korkutan yangın
3. Sayfa

Kayseri'de otelde korkutan yangın

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir otelin çatı katında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Finike Ekonomisine  katkısı bulunan otel neden Mühürlendi ?
Bölgesel

Finike Ekonomisine katkısı bulunan otel neden Mühürlendi ?

25 yıldır hizmet veren Amelas Otel yeni Yönetmenliğe göre Turizm Bakanlığından Ruhsat alabilmek için, Ruhsatlarını iptal ettirmiş Finike Belediyesine Müracaat etmiş ve Ruhsat alamamış Belediye Yetkilileri Mühürlemek için Otele geldiklerinde Polis ve Zabıta timi oluşmuş sanki cinayet var gibi

Beyoğlu’nda  9 katlı otelde yangın
Bölgesel

Beyoğlu’nda 9 katlı otelde yangın

Beyoğlu’nda 9 katlı otelin bodrum katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanların üst katları sardığı yangında itfaiye ekipleri mahsur kalan vatandaşları tahliye etti. Yangın kısa sürede söndürüldü.

 Elite World Van Otel 16-31 Ağustos tarihleri arasında  kampanya düzenledi
Bölgesel

Elite World Van Otel 16-31 Ağustos tarihleri arasında kampanya düzenledi

Van’ın beş yıldızlı otellerinden Elite World Van Otel, 16-31 Ağustos tarihleri arasında kampanya düzenledi.