Mardin’in Nusaybin ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde İpekyolu Caddesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 DPS 378 otomobil ile başka bir otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Nusaybin Devlet Hastane’sine kaldırıldı.
Polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı.
Denizli'de babası ile birlikte klasik tema araba elektrikli üretmek için kolları sıvayan genç, tasarımı ve malzemeleri kendisine ait 1925 model elektrikli aracını 8 ayda tamamladı. Detaylar haberimizde..
Antalya'da seyir halindeyken motor kısmından alev alan otomobil, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Van’ın İpekyolu ilçesinde park halinde olan ve motoru yanmaya başlayan otomobil, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Budaklı köyünde aşırı soğuklar nedeniyle otomobilinin donan yakıt deposunun ateşle ısıtmaya çalışan sürücü, aracın yanmasına neden oldu.
Karabük'te park halindeki otomobilin motor kısmından çıkan yangın, çevredeki vatandaşların müdahalesi ile söndürüldü.
Burdur Gölhisar’da sabah saatlerinde yaşanan kazada Opel marka otomobil takla attı. Sürücü Ömer Akay, hastanede hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde.
Yorumlar (0)