Pençe-Kilit'te Ağır yaralanan 1 Subayımız şehit oldu

Pençe-Kilit'te Ağır yaralanan 1 Subayımız şehit oldu Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan şehit oldu.

Pençe-Kilit'te Ağır yaralanan 1 Subayımız  şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde 4 Temmuz'da icra edilen arama tarama faaliyeti esnasında EYP patlaması sonucu yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden Piyade Yarbay Demirkan'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" sözleri kullanıldı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de Piyade Yarbay Demirkan için paylaştığı taziye mesajında, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Şehit Piyade Binbaşı Osman Ayan naaşı memleketi Isparta'ya  getirildi Şehidin naaşı uçaktan indirilirken ailesinin feryadı yürekleri dağladı.
Bölgesel

Şehit Piyade Binbaşı Osman Ayan naaşı memleketi Isparta'ya getirildi Şehidin naaşı uçaktan indirilirken ailesinin feryadı yürekleri dağladı.

Pençe 1-2 harekat bölgesine intikal halinde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Binbaşı Osman Ayan’ın naaşı memleketi Isparta’ya getirildi. Şehidin naaşı uçaktan indirilirken ailesinin feryadı yürekleri dağladı.

Vali Dr. Türker Öksüz'den şehit annesine anlamlı ziyaret
Bölgesel

Vali Dr. Türker Öksüz'den şehit annesine anlamlı ziyaret

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Şehit Cüneyt Şen'in kıymetli annesi Neriman Şen'i ziyaret etti. Ziyarette şehit ailesinin taleplerini dinleyen Vali, destek mesajlarını iletti.

Askerimizden acı haber! Piyade binbaşı şehit oldu
Yaşam

Askerimizden acı haber! Piyade binbaşı şehit oldu

Kuzey Irak'ta görev yapan Piyade Binbaşı Osman Ayan, kalp krizi geçirerek şehit oldu. Türkiye, kahraman askerini sonsuzluğa uğurlarken, vatanımız ona minnettardır. Detaylar haberimizde.

Sarıgöl Kaymakamından şehit annesine ziyaret
Bölgesel

Sarıgöl Kaymakamından şehit annesine ziyaret

Manisa'nın Sarıgöl ilçesi Kaymakamı Halil Dalak, 12 Eylül 2010 yılına Siirt Eruh ilcesinde PKK'lı teröristlerce önceden yola döşenmiş mayının patlaması sonucu şehit olan jandarma komando er Fevzi Tekes'in mezarında dua okudu ardından da annesi Rukiye Takes'i ziyaret etti.

 Anıtkaya şehitleri törenle anıldı
Etkinlik

Anıtkaya şehitleri törenle anıldı

Kurtuluş Savaşı'nı zafere götüren Büyük Taarruz ‘un 102. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Afyonkarahisar Merkez Anıtkaya Köyünde Büyük Taarruz ‘un 28 Ağustos 1922 günkü muharebelerinde şehit düşen 12 Subay ve 6 Er’in mezarlarının bulunduğu Anıtkaya Şehitliğinde anma töreni düzenlendi. Detaylar haberimizde..

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Antalya şubesi açıldı
Bölgesel

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Antalya şubesi açıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şubesinin restore edilen binasının açılışı Antalya Valisi Hulusi Şahin tarafından yapıldı.