Perde seçiminde zaman kaybına son! Hayalin gerçeğe dönüştüğü nokta

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Elibollar Perde, gelişen teknoloji müşterilerine sunuyor. Artık perde seçimi hiç görmediğiniz kadar daha kolay. Detaylar haberimizde...

Perde seçiminde zaman kaybına son! Hayalin gerçeğe dönüştüğü nokta

Bucak’ın perde sektöründeki lider firması Elibollar Perde, müşteri deneyimini en üst seviyeye taşımaya devam ediyor. Elibollar Perde, geliştirilen yeni teknoloji ile müşterilerine beğendikleri perdeleri, dikilmiş halde ve birebir camda gösterme imkânı sunuyor. 

Hayal Edin, Anında Gerçeğe Dönsün

Elibollar Perde’nin bu benzersiz sistemi sayesinde artık perde seçimi hiç olmadığı kadar kolay. Firmanın sahibi Hilmi Tunahan Elibol, "Müşterilerimizin beğendiği herhangi bir perdeyi, evlerinde anında dikilmiş vaziyette gösterebiliyoruz. Oda oda, cam cam her seçenek için birebir uyum sağlayan bir sistem geliştirdik. Beğendiği perdeleri hangi odaya istiyorsa, anında camda görebiliyor." dedi.

Bu sistemin temel avantajı, müşterilerin karar sürecini hızlandırması ve görsel olarak birebir sonuçları önceden sunması. Ölçü alındıktan hemen sonra, beğenilen perde canlı olarak evde gösteriliyor. Böylece hem firma hem de müşteri için zaman kaybı en aza iniyor.

Yenilikçi Program ile Anında Karar Verin

Elibollar Perde’nin geliştirdiği bu program, her müşterinin beklentilerine tam olarak yanıt veriyor. Elibollar Perde'ni profesyonel ekibi, ölçüleri alıp perdeyi dijital ortamda dikilmiş şekilde göstererek müşterilerin anında karar vermesini sağlıyor. Hilmi Tunahan Elibol, bu sistemin sektörde bir ilk olduğunun altını çizerek, "1992’den bu yana perde sektöründeyiz ve her zaman yenilikçi çözümler sunmayı hedefledik. Bu proje ile müşterilerimiz hiçbir zorluk yaşamadan karar verebiliyor." ifadelerini kullandı.

Perde Seçiminde Zaman Kaybına Son!

Elibollar Perde’nin sunduğu bu hizmet sayesinde, artık müşteriler hem zamandan tasarruf ediyor hem de doğru kararı hızlıca verebiliyor. Perde seçimi sırasında zorlanmayan müşteriler, evlerinde en uygun perdeyi canlı olarak görüp kolaylıkla karar verebiliyor.

ELİBOLLAR PERDE TASARIM & UYGULAMA

Adres: Konak mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı No: 66/1 Lukoil petrol karşısı Bucak / Burdur

İletişim: 0533 708 38 85 - 0248 325 11 99

Perde seçiminde zaman kaybına son! Hayalin gerçeğe dönüştüğü noktaPerde seçiminde zaman kaybına son! Hayalin gerçeğe dönüştüğü noktaPerde seçiminde zaman kaybına son! Hayalin gerçeğe dönüştüğü noktaPerde seçiminde zaman kaybına son! Hayalin gerçeğe dönüştüğü noktaPerde seçiminde zaman kaybına son! Hayalin gerçeğe dönüştüğü noktaPerde seçiminde zaman kaybına son! Hayalin gerçeğe dönüştüğü noktaPerde seçiminde zaman kaybına son! Hayalin gerçeğe dönüştüğü noktaPerde seçiminde zaman kaybına son! Hayalin gerçeğe dönüştüğü noktaPerde seçiminde zaman kaybına son! Hayalin gerçeğe dönüştüğü noktaPerde seçiminde zaman kaybına son! Hayalin gerçeğe dönüştüğü noktaPerde seçiminde zaman kaybına son! Hayalin gerçeğe dönüştüğü noktaPerde seçiminde zaman kaybına son! Hayalin gerçeğe dönüştüğü noktaPerde seçiminde zaman kaybına son! Hayalin gerçeğe dönüştüğü noktaPerde seçiminde zaman kaybına son! Hayalin gerçeğe dönüştüğü nokta

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Esnaflar mutsuz; düğün sezonuna rağmen perde satışları kötü ilerliyor
Bölgesel

Esnaflar mutsuz; düğün sezonuna rağmen perde satışları kötü ilerliyor

Eskişehir'de esnaf olan Selma Çetinkaya, düğün sezonunun açılmasına rağmen perde satışlarında düşüş olduğunu ifade etti.

Nilüfer'de “Elemental: Doğanın Güçleri” beyaz perdede
Bölgesel

Nilüfer'de “Elemental: Doğanın Güçleri” beyaz perdede

Nilüfer Belediyesi’nin çocuklar için hazırladığı açık hava sineması gösterimleri başladı. Nilüfer’in merkez ve kırsal mahallelerinde “Elemental: Doğanın Güçleri” isimli animasyon filmi ücretsiz olarak çocuklarla buluşuyor.

Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden başkan oldu
Yaşam

Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden başkan oldu

Bursa PERDER’in yeni döneminde de başkanlığa aday olan Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi.

Bucak'ta Hakan Perde çalışma arkadaşı arıyor!
Bölgesel

Bucak'ta Hakan Perde çalışma arkadaşı arıyor!

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Hakan Perde personel alımı yapacak. İşte detaylar...

Tül perdenizi kumanda ile açıp kapatın! Elibollar Perde, Teknoloji ve Estetiği Buluşturuyor
Tanıtım

Tül perdenizi kumanda ile açıp kapatın! Elibollar Perde, Teknoloji ve Estetiği Buluşturuyor

Elibollar Perde, perde sektöründeki uzmanlığı ve tecrübesiyle ev dekorasyonunu bir üst seviyeye taşıyor. Hilmi Tunahan Elibol'un liderliğindeki firma, Türkiye'nin önde gelen perde markalarından Davillo ile yaptığı işbirliğiyle motorlu kumandalı tül perdeleri müşterileriyle buluşturuyor.

Tasarım Perde'den indirim ve çekiliş kampanyası
Tanıtım

Tasarım Perde'den indirim ve çekiliş kampanyası

Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Tasarım Perde, ev tekstili alışverişinde indirim ve çekiliş kampanyası başlattı. Detaylar haberimizde...