İzmir / Seferihisar

Plaj futbolunda şampiyon belli oldu

Geleneksel Seferihisar Teos Cup Plaj Futbol Turnuvası’nda şampiyon, Sakin Şehir Seferihisar Spor oldu. Devamı Haberimizde..

Plaj futbolunda şampiyon belli oldu

Geleneksel Seferihisar Teos Cup Plaj Futbol Turnuvası’nda şampiyon, Sakin Şehir Seferihisar Spor oldu.
15-16 Temmuz tarihlerinde Şenes Erzik Plaj Futbol Sahası’nda gerçekleşen plaj futbolu turnuvasına Sakin Şehir Seferihisar Spor, Gaziemir Futbol Kulübü, Deniz Futbol Kulübü, Gençordu, Göztepe, İzmir Futbol Kulübü, Arslan Gücü, 1461 Trabzon takımları katıldı. Renkli görüntülere sahne olan turnuva, vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. 2 gün boyunca süren turnuvada, Sakin Şehir Seferihisar Spor final maçında Gaziemir Futbol Kulübü’nü 7-6 yenerek kupaya uzandı. Deniz Futbol Kulübü ve Gençordu arasında oynanan üçüncülük maçını 5-2 kazanan Deniz Futbol Kulübü, turnuvayı 3’üncü tamamladı.
8 takımın katıldığı turnuvanın gol kralı Sakin Şehir Seferihisar Spor’dan Batuhan Aksu olurken, en iyi kaleci Sakin Şehir Seferihisar Spor’dan Tuna İğdi, en değerli oyuncusu ise Gaziemir Futbol Kulübü’nden Egehan Durgun seçildi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

İzmir'de hesap hırsızlarına operasyon
3. Sayfa

İzmir'de hesap hırsızlarına operasyon

Oluşturdukları sahte internet siteleri üzerinden yanıltıcı ilanlarla vatandaşların kişisel verilerini temin ederek hesap açan ve yasa dışı bahis paralarını bu hesaplar üzerinden transfer eden şüphelilere yönelik İzmir merkezli 11 ildeki operasyonda gözaltına alınan 27 şüpheliden 10’u tutuklandı.

İzmirliler Dikkat! İzmir'de su kesintisi yaşanacak!
Bölgesel

İzmirliler Dikkat! İzmir'de su kesintisi yaşanacak!

18 Mayıs Günü İzmir'deki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün İzmir'in hangi ilçelerinde sular kesilecek. İşte ilçeler ve suların geleceği saatler

İZSU duyurdu! İzmir'de saatler sürecek olan su kesintisi ne zaman bitecek?
Bölgesel

İZSU duyurdu! İzmir'de saatler sürecek olan su kesintisi ne zaman bitecek?

17 Mayıs Cuma günü İzmir'deki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün İzmir'in hangi ilçelerinde sular kesilecek. İşte ilçeler ve suların geleceği saatler

İzmir'de elektrikler kesilecek! Elektrikler ne zaman gelecek?
Bölgesel

İzmir'de elektrikler kesilecek! Elektrikler ne zaman gelecek?

İzmir'de 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü elektrik kesintisi var mı? İzmir ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? İzmir'de yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

P. Karşıyaka Galatasaray'a Yenildi!
Spor

P. Karşıyaka Galatasaray'a Yenildi!

P. Karşıyaka, Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final 1. maçında Galatasaray’a evinde kaybederek bir üst tura yükselmeyi zora soktu. Sarı-kırmızılılar sahasında oynayacağı müsabakayı kazanması halinde adını yarı finale yazdıracak.

İzmir Ekonomi Üniversitesi  Endüstriyel Tasarım Bölümüme tam akreditasyon
Bölgesel

İzmir Ekonomi Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümüme tam akreditasyon

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Endüstriyel Tasarım Bölümü, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, Endüstriyel Tasarım Akreditasyon Kurulundan (ENTAK) 5 yıl süreyle tam akreditasyon aldı.