Motosikletinin plakasını okunmasın diye bereyle kapattı, cezadan kurtulamadı;
Antalya’nın Manavgat ilçesinde abartılı egzozuyla gürültü kirliliği oluşturan motosikletin plakasını trafik polisinin okuyamaması için bez breyle kapatan motosiklet sürücüsüne ceza yağdı. Güllük Caddesinde Şahin olarak adlandırılan motorize trafik polisi tarafından ehliyetinin olmadığı belirlenen motosiklet sürücüsüne 35 bin TL ceza uygulandı.
Güllük Caddesinde meydana gelen trafik kazasına müdahale eden Şahin olarak adlandırılan motorize trafik polisi, Mehmet C. A’.nın kullandığı plakası kapatılmış abartılı egzoz takılı olan motosikleti durdurdu. Trafik polisinin plakanın okunmaması için üzerine geçirilmiş bez bereyi çıkartmasının ardından motosikletin plakasının 21 AGC 937 olduğu belirlendi.
Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince yapılan kontrolde motosiklet sürücüsünün ehliyetinin olmadığı belirlenirken, motosiklet sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmaktan 12 bin 977 TL, motosiklet sahibine 12 bin 977 TL, Plakayı kapatmaktan 2 bin 647 TL, Abartı egzozdan 6 bin 439 TL olmak üzere toplam 35 bin 40 TL para cezası uygulanırken motosiklet bağlanarak yediemin otoparkına çekildi. Serik Ajans
Antalya’da yüksek faiz karşılığında para vererek 6 kişiyi 92 milyon TL zarara uğratan 8 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7’si tutuklanırken, 1’ine ise adli kontrol kararı uygulandı.
Antalya’nın İbradı ilçesinde yayla dönüşü kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 3 kişi, Manavgat Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı.
Başvurular 21 Şubat günü mesai saati bitimine kadar CHP Genel Merkezi’ne yapılabilecek. Başvurular için 20 milletvekilinin imzası gerekecek. Bir milletvekili birden fazla aday için imza verebilecek.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ana yolda yaklaşık 700 metre ters yönde ilerleyen yolcu otobüsü trafiği tehlikeye attı.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir lise öğrencisinin cinsel istismara uğradığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında, okul servis şoförü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya’da tek katlı bir gecekonduda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yorumlar (0)