Samsun’da polisin yaptığı takip ve çalışmada bir araç içinde ve ikamette kaçak tütün mamulleri ele geçirildi.
Olay, Samsun’un Vezirköprü ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları takip ve çalışmalarda bir araç ve ikamette arama yaptı. Yapılan aramada, 160 kilo açık kıyılmış tütün, 16 bin 900 adet dolu makaron, 3 bin 200 adet boş makaron, 1 adet otomatik sarma makinesi, 1 adet kompresör ve 115 adet elle sarma makinası ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
İHA
Antalya'da jandarma tarafından yapılan kaçak tütün operasyonunda çok miktarda kaçak sigara, ısıtılmış tütün mamulü, elektronik sigara ve elektronik cihaz ele geçirildi.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde kaçak eşya ve tütün mamulleri sattığı tespit edilen işyerinde çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.
Bursa’nın Yıldırım ilçesinde şüpheli bir araca ‘dur’ ikazına bulunan ekipler, sürücünün ikaza uymaması üzerine takip başlattı.
Eskişehir’de polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda çok miktarda kaçak tütün ve tütün ürünü ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.
Antalya'da 5 ilçede emniyetin gerçekleştirdiği kaçak tütün operasyonlarında çok sayıda kaçak tütün ve mamulleri ele geçirilirken, 15 şahsa da adli işlem yapıldı. Detaylar haberimizde..
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde okul çevrelerinde tütün ve tek dal sigara satışına yönelik yapılan baskında çok miktarda kaçak tütün ve sigara malzemesi ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)