Kastamonu’da polis ekipleri tarafından bir evde yapılan aramada 60 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, il merkezinde iki şahsın kaçak cep telefonu bulundurduğu öğrenildi. Ekipler tarafından evde yapılan aramada 60 adet çeşitli markalarda gümrük kaçağı akıllı cep telefonu, 1 adet 7,65 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ve 7 adet fişek ele geçirildi.
Olayla ilgili 2 şahıs gözaltına alındı. Şahıslar hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.
İHA
Sinop'ta jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.
Afyonkarahisar'da jandarma tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araçta uyuşturucu maddeler ile yakalanan 2 şahıs gözaltına alındı. Detaylar haberimizde..
Afyonkarahisar'da eğlencelerde havaya rast gele ateş açan 17 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Detaylar haberimizde..
Afyonkarahisar merkezli Antalya, Ankara ve Uşak’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün güncel ve finans yapılanmasına yönelik polis tarafından yapılan KISKAÇ-30 operasyonunda 22 kişi gözaltına alındı. Detaylar haberimizde..
İstanbul Esenyurt Belediyesi önünde, güvenlik önlemleri kapsamında çok sayıda polis ekibi görevlendirildi. Alınan bilgilere göre, Özer’in evinde ve Belediye Binası’nda aramalar gerçekleştirildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK/KCK terör örgütü ile ilgili yürütülen soruşturmalar çerçevesinde Ahmet Özer’in gözaltına alındığını açıkladı. Olayla ilgili gelişmeler takip ediliyor.
Ankara'da PKK/KCK propagandası yapan 33 şüpheli eş zamanlı olarak gözaltına alındı.
Yorumlar (0)