Samsun’da polis tarafından uygulamada 90 bin adet sahte bandrollü boş makaron ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Narkotik Suçlarla Mücadele, Şube Müdürlüğü ve Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle kaçakçılık suçlarıyla ilgili uygulama düzenlendi. Yapılan aramalarda Canik ilçesinde 90 bin adet sahte bandrollü boş makaron ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.
İHA
Antalya’da kendisini SAT komandosu olarak tanıtarak bir kişiyi 45 bin 500 TL dolandıran şüpheli, polis tarafından yakalandı.
Ankara'da Zamlı tarife 16 Şubat'ta başlayacak."EGO Genel Müdürlüğü tarafından zamlara ilişkin açıklamada şöyle denildi; devamı haberimizde
Bucak Belediyesi’nin su komisyonu, ilçedeki su kaynakları ve altyapı eksikliklerini yerinde inceledi. Sorunun kalıcı çözümü için çalışmalar başladı.
Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 25 yaşındaki Ummuhan K., iddiaya göre yemek yapmadığı gerekçesiyle eşi tarafından dövüldü.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AK Parti heyetinin Ateşli Sanatlar Çarşısı ziyaretine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Esnafı dedikodularla kışkırtma girişimine dikkat çekti.
Bucak Belediye Meclisi, Ocak ayı toplantısında su komisyonu kurulmasına ve üyelerinin seçimine onay verdi. Bucak Belediyesi su komisyon üyeleri belli oldu.
Yorumlar (0)