Adıyaman’da polis ekiplerinin "dur" ikazlarına uymayan ve kaçarken önüne çıkan araçlara çarpan su tankeri, bir sitenin bahçe duvarına çarptı. Tankerdeki şahıslar, kaza sonrası aracı bırakarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgilere göre, Yavuz Selim Mahallesi’nde adliye yakınlarında 63 DN 727 plakalı su tankerinden şüphelenen polis ekipleri aracı durdurmak istedi. Polis ekiplerinin dur ikazlarına uymayan araç sürücüsü kaçmaya başladı. Yavuz Selim Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Yeni Mahalle, Yeni Sanayi Mahallesi’nde yaşanan kovalamaca sırasında su tankeri park halindeki ve seyir halindeki araçla da çarptı. Maddi hasarlı kazalara neden olan su tankeri, Yeni Sanayi Mahallesi’nde bir sitenin bahçe duvarına çarparak durdu. Kaza sonrası 2 kişi aracı bırakarak kaçtı. Kaçan 2 şahsın yakalanması için çalışma başlatılırken, su tankeri ise kaza yaptığı yerden çekiciyle kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
Bolu'da evin bitişiğinde bulunan kümeste çıkan yangın, vatandaşlar tarafından Orman Bölge Müdürlüğü tarafından köylere dağıtılan su tankı sayesinde söndürüldü.
Zonguldak’ta bir tanker kontrolden çıkarak devrildi. Kazada sürücü yaralandı.
Burdur-Antalya kara yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu LNG yüklü çekici şarampole devrildi. Patlama tehlikesi nedeniyle çift yönlü trafiğe kapatılan yol, yaklaşık 13 saat süren kurtarma çalışmaları sonrasında tekrar trafiğe açıldı.
Burdur'dan Antalya'ya seyir halinde olan LPG yüklü tanker şarampole devrildi. Kazada tanker sürücüsü yaralandı ve delinen tankerden gaz sızıntısı oluştu. Yol çift taraflı trafiğe kapatıldı.
Antalya Burdur Karayolu Ağlasun yol kavşağında kaza Yol trafiğe kapalı
Aydın Büyükşehir Belediyesi, merkeze uzak mahallelerdeki yangınlara daha hızlı müdahale edilmesi için 3 ton su kapasiteli yangın söndürme tankeri desteğini, her yıl olduğu gibi bu yıl da devam etti.
Yorumlar (0)