Ankara

Pursaklar Belediyesinden ‘Hoş Geldin Küçük Hemşehrim’ hediyeleri

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak adına dünyaya gelen minikleri ‘Hoş Geldin Küçük Hemşehrim’ hediyeleri ile karşılıyor. Detaylar haberimizde...

Pursaklar Belediyesinden ‘Hoş Geldin Küçük Hemşehrim’ hediyeleri

Ankara'nın Pursaklar Belediyesi, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak adına dünyaya gelen minikleri ‘Hoş Geldin Küçük Hemşehrim’ hediyeleri ile karşılıyor.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek her bir vatandaşın hayatına dokunan Pursaklar Belediyesi, ilçe genelinde yeni doğan bebekleri, ‘Hoş Geldin Küçük Hemşehrim’ hediye seti ile karşılıyor.
“Minik yavrularımızı Allah, analı babalı büyütsün”
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Anne ve babaların mutluluklarına ortak olarak maddi durumlarına bakılmaksızın bebeklerimizi, ‘Hoş Geldin Küçük Hemşehrim’ hediyeleri ile karşılıyoruz. Evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan çiftlerimize küçük de olsa katkıda bulunmak, bizler için gerçekten mutluluk verici. Minik yavrularımızı Allah, analı babalı büyütsün. Ailelerine düğünlerini görmek de nasip olur inşallah” dedi.
Yeni doğum yapan anneler bebeklerinin doğum belgesi ya da kimlik kartları ile birlikte Pursaklar Yaşam Merkezinde bulunan Tebessüm Çarşısına gelerek ‘Hoş Geldin Küçük Hemşehrim’ hediye setini alabiliyor.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kepez’de Ramazan denetimi
Bölgesel

Kepez’de Ramazan denetimi

Kepez Belediyesi, Ramazan ayında vatandaşların sağlığının korunması ve mağduriyetler yaşanmaması için pide ve ekmek üretimi yapan fırınlara yönelik gıda güvenliği ve gramaj denetimlerini artırdı.

Antalya’da çift cinayet davasında karar Zeynel Boyacı'ya ağırlaştırılmış müebbet
3. Sayfa

Antalya’da çift cinayet davasında karar Zeynel Boyacı'ya ağırlaştırılmış müebbet

Antalya'da 26 yaşındaki baldızı Zeynep Ece Aksoy'u, 5 ay sonra da tartıştığı motokurye Ali Diken'i öldürüp boş araziye gömen Zeynel Boyacı hakkında açılan davanın karar duruşması görüldü.

Antalya'da trafik kazası sonrası yavaşlayan araçlara arkadan çarpıldı 1 yaralı
3. Sayfa

Antalya'da trafik kazası sonrası yavaşlayan araçlara arkadan çarpıldı 1 yaralı

Antalya'da kaza nedeniyle yavaşlayan trafik başka bir trafik kazasına neden oldu. Otomobillerin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Antalya'da kaza 1 kişi yaralandı
3. Sayfa

Antalya'da kaza 1 kişi yaralandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otomobilin başka bir otomobile arkadan çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

‘Dur’ ikazını görüp kaçan 5 sürücü cezadan kurtulamadı
Bölgesel

‘Dur’ ikazını görüp kaçan 5 sürücü cezadan kurtulamadı

Manavgat'ta motosiklet denetimi yapan trafik ekipleri, 'Dur' ikazına uymayıp kaçan 5 sürücüyü başka bir caddede yakaladı.

4 Genç tarafından darp edilen paramedik, 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
3. Sayfa

4 Genç tarafından darp edilen paramedik, 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Antalya'da kendisinden sigara isteyen 4 genç tarafından ‘Yok' cevabı üzerine darp edilerek çantası gasp edilen genç Paramedik tedavi gördüğü hastanede 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.