Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“100. yıl münasebeti ile bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı her zamankinden çok büyük bir heyecan ve coşku ile kutluyoruz. 100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde; büyük fedakârlıklarla ve ağır bedeller ödeyerek Cumhuriyetimizin temellerini atan aziz milletimiz, tüm fertleri ve her bir müessesesi ile birlikte Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması ve ülkemizin çağdaş uygarlık seviyesinin de üzerine çıkması için yapması gerekenlerin farkındadır. Hasan Kalyoncu Üniversitesi olarak, Cumhuriyetin aydınlattığı uygarlık yolunda; Cumhuriyetimizin temel değerlerini ve ilkelerini bilimin rehberliğine gelecek nesillere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. 29 Ekim’i bayram olarak kutlamamızı sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere; vatanımız ve bayrağımız için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyoruz.
Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.”
İHA
Ankara'da yapılan operasyonda DEM Parti PM üyesi Pakize Sinemillioğlu'nun da aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.
Antalya, 2025 yılını Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği etkinlikle karşıladı.
Burdur’da yılbaşına dakikalar kala Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan vatandaşlar geri sayımın ardından yılbaşını coşku ile kutladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan’ın CHP’li Afyonkarahisar Belediyesine son iki ay içerisinde şirketi üzerinden kestiği yaklaşık yarım milyon tutarlık faturalar ortalığı karıştırırken, Erhan’ın şirketinden belediyeye 31 Mart seçimlerinden sonra ne toplamda ne kadarlık fatura estiği ise bilinmiyor.
Çameli'de Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi iş birliğiyle Anıtkabir Gezisine gönderildi. Detaylar haberimizde..
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan bazı etkinliklerde usulsüz harcama yapılarak kamu zararına yol açıldığı iddialarına ilişkin soruşturma başlatıldı
Yorumlar (0)