Sahil Güvenlik ekiplerince Çanakkale’nin Ezine ilçesi açıklarında düzenlenen operasyonda 35 kaçak göçmen yakalandı.
Sahil Güvenlik Mobil Radarı (MORAD-7) tarafından Ezine açıklarında bir grup kaçak göçmen olduğu tespit edildi. Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri, Ezine ilçesi açıklarında lastik bot içinde kaçak göçmenler olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Sahil Güvenlik Botu ‘TCSG-908’ tarafından durdurulan hareket halindeki lastik bot içinde 35 kaçak göçmen yakalandı.
Kaçak göçmenler işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.
İHA
Gaziantep’te polis ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.
Antalya’da son bir haftada düzenlenen operasyonlarda FETÖ üyesi olduğu belirlenen 95 şüpheliden 62’si tutuklandı.
Batman'da silah kaçakçılığına yönelik yapılan operasyonda silah ve mühimmat ele geçirilirken bir şüpheli gözaltına alındı.
Aksaray’da kaçakçılara yönelik 4 ayrı operasyon düzenleyen KOM ekipleri tabanca, tüfekler ve kaçak tütün ele geçirdi. Detaylar haberimizde..
Osmaniye’de silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah bulunduranlara yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.
Malatya'da jandarma tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda 5 bin 469 sentetik hap ile kaçak tütün ve tütün ürünleri ele geçirildi.
Yorumlar (0)