Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir sahilden dumanlar yükseldiği ihbarı jandarma ve itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Olay yerinin kumluk alan olup araç girişinin zor olması nedeniyle jandarmanın dron ile yaptığı kontrolde dumanın yakılan çöplerden çıktığı belirlendi.
112 Acil Çağrı Merkezine gelen Boğaz Mendirek mevkiinde yangın ihbarı Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat birimine bağlı ekipler ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakolu ekiplerini alarma geçirdi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri kumluk alan nedeniyle duman çıkan bölgeye gitmekte zorlanırken, jandarma ekiplerinin dron ile yaptığı kontrolde dumanın toplanan çöplerin yakılması nedeniyle çıktığı, yangın olmadığı belirlendi.
Ekipler, bölgede bulunan vatandaşları bilgi vermeden çöp yakmamaları konusunda uyardı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Antalya'nın ve dünyanın gözbebeği olan Konyaaltı Sahili'nin ülke turizmine ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Antalya'da "Konyaaltı Sahili Değerlendirme Toplantısı", Vali Hulusi Şahin'in başkanlığında gerçekleştirildi.
Antalya’da yeni yılın ilk gününde güneşli havayı fırsat bilen kent sakinleri ve yabancı turistler kendini Konyaaltı Sahili'ne attı.
Antalya’da yaz-kış demeden denize girenler grubu, 2025 yılını dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde karşıladı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İskenderun sahilimize öyle bir proje hazırladık ki, İskenderunlular özledikleri sahillerine yeniden kavuşacak. Detaylar haberimizde..
Antalya’da pazar günü yağmura rağmen Konyaaltı Sahili'nde hareketlilik vardı. Hava sıcaklığı 14, deniz suyu sıcaklığı ise 21 derece ölçüldü. Sahilde balık tutan ve şemsiye ile oturan vatandaşlar keyif dolu anlar yaşadı.
Yorumlar (0)