Mersin’de hastanede çalışan teknisyen tarafından pompalı tüfekle silahlı saldırıya uğrayan Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Nida Nur N.’nin sağ bacağı dizüstünden kesilirken, sol bacağının ise ağır hasarlı olduğu bildirildi.
Dün akşam saatlerinde evine gitmeye çalışan Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Nida Nur N., merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi’ndeki kız öğrenci yurdu önünde MEÜ Tıp Fakültesi Hastanede teknisyen olarak görev yapan Ersin K. tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğramış, ağır yaralan genç kız hastaneye kaldırılmıştı.
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde intörn doktor olarak da görev yapan Nida Nur N.’nin, görev yaptığı hastanenin yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor.
Dün, ağır yaralı olarak getirildiği hastanede ameliyata alınan genç kızın sağ bacağının diz üstünden kesildiği, sol bacağının ise ağır hasarlı olduğu ifade edildi.
İHA
Ümraniye’de zincirinden kurtularak okul bahçesine giren, 5 öğrenci ile 1 öğretmeni ısırarak yaralanmasına neden olan köpeğin sahibi A.K. tutuklandı.
Antalya’da hayvancılıkla uğraşan Ali Özden’e ait ağılda bulunan küçükbaş hayvanlar 1 ay içerisinde ikinci kez köpek saldırısına uğradı.
Adana’da evinin önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan Sayim Sayan (47), hayatını kaybetti.
İYİ Parti eski Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'in silahla yaralanması olayıyla ilgili Manavgat 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada biri cezasını elektronik kelepçeyle ev hapsi olmak üzere 7 sanığa toplam 97 yıl hapis cezası verildi.
Isparta’da başıboş köpeklerden kaçarken yaralanan 16 yaşındaki hafız, yaşadığı dehşeti “Bir çocuk olsaydı çok daha tehlikeli olabilirdi." sözleriyle anlattı. Detaylar haberimizde...
İstanbul Bahçelievler'de bir kişi husumetlisinin bulunduğu dükkana kurşun yağdırdı. Güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedilen olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)