Samsun’da kaçakçılık ve narkotik polisi tarafından yapılan çalışmalarda, 16 bin 400 adet boş ve dolu makaron ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Canik ilçesinde yaptıkları takip ve çalışmalarda 12 bin adet bandrolsüz boş makaron ve 4 bin 400 adet doldurulmuş makaron ele geçirdi. 1 kişinin yakalandığı olayla ilgili soruşturma devam ediyor. İHA
Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Yalvaç ilçesinde bir markete düzenlediği operasyonda, 14 bin 80 adet kaçak makaron ele geçirildi.
Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir araçta yaptığı aramada 2 milyon 900 bin adet makaron ele geçirdi. Olayla ilgili olarak 1 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Kastamonu’nun Abana ve Küre ilçelerinde iki iş yerinde yapılan aramalarda 63 bin 600 adet makaron ile çok miktarda tütün ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şahıs hakkında işlem başlatıldı.
Bingöl’de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan faaliyetler kapsamında 40 bin dal boş makaron ve 30 kilo açık kıyılmış tütün ele geçirildi.
Samsun'da gümrük kaçağı 20 bin adet makaron ele geçirildi.
Karabük'te jandarma ekipleri bir iş yeri ve ikamete düzenlediği operasyonda bin 700 adet içi dolu makaron ile 3 bin 500 gram tütün ele geçirildi.
Yorumlar (0)