Samsun'da 24 yaşındaki kadın, evden 12 milyon 250 bin liralık hırsızlık olayıyla ilgili çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi'nde 23 Aralık 2024'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kilitlenmeden çekilen evin kapısını yanlarında getirdikleri özel aparat ile açan hırsızlar, evdeki 250 bin TL değerinde ziynet eşyası ve 12 milyon TL değerindeki çek ve senetleri çaldı. Olay polise haber verildi. Polis yaptığı araştırma sonucu hırsızlık olayını S.Y. (24) ve M.Y. (22) isimli kadınların gerçekleştirdiğini tespit etti. Yapılan araştırmada M.Y.'nin bir başka hırsızlık olayından dolayı 7 Ocak'ta tutuklanarak cezaevine gönderildiği ve halen cezaevinde tutuklu olduğu belirlendi. S.Y. ise polisin takibi sonucu İlkadım ilçesinde yakalanarak bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Suçlamaları kabul etmeyen S.Y., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Sakarya’nın Geyve ilçesinde 7 yaşındaki kız çocuğu evde tüfekle başından vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybederken, baba gözaltına alındı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda 2 şüpheli, bir şahsı önce bıçakla yaraladı. Daha sonra ise pompalı tüfekle tehdit edip cep telefonunu gasp etti. Şüpheliler her yerde aranıyor.
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bir şahıs, tartıştığı eşi ve 5 yaşındaki kayınbiraderini bıçakladı. Olay sonrası kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Tekirdağ'da eşini darbederek ve ütüyle başına vurarak öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı koca, ilk kez hakim karşısına çıktı.
Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir gecekonduda çıkan yangın sonucu yaşlı kadın hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde..
Burdur'un Kemer ilçesinde, tarlasını sürerken devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti. Kaza anı, tarla sahibinin cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.
Yorumlar (0)