Samsun

Samsun'da Şehit Anneleri Onurlandırıldı! Başkan Sandıkçı Ziyarette!

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, şehit annelerini ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı.

Samsun'da Şehit Anneleri Onurlandırıldı! Başkan Sandıkçı Ziyarette!

SAMSUN (İHA) - Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, şehit annelerini ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Anneler Günü’nde şehit annelerini yalnız bırakmadı. Eşi Selma Sandıkçı ile birlikte ilçedeki şehit annelerini ziyaret eden Başkan Sandıkçı, onlarla sohbet edip gününü kutlayarak, hediye takdim etti.
Canik’teki şehit anneleri Başkan İbrahim Sandıkçı’nın gerçekleştirdiği ziyaretlerden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, destekleri ve ilgisi nedeniyle Başkan İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür etti.
Şehit ailelerinin daima yanında olduklarını belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Anneler Günü vesilesiyle ilçemizdeki şehit annelerimizi ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Allah’ım kendilerine sağlıklı ve bereketli bir ömür nasip eylesin. Vatan, millet ve mukaddes değerler uğrunda şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Gaziantep'te Jandarma Anneler Günü'nde Şehit Aileleriyle Buluştu
Yaşam

Gaziantep'te Jandarma Anneler Günü'nde Şehit Aileleriyle Buluştu

Gaziantep'te jandarma ekipleri, şehit anneleri ve eşlerini ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Çavdarhisar Kaymakamı'ndan Şehit Annelere Anneler Günü Ziyareti
Yaşam

Çavdarhisar Kaymakamı'ndan Şehit Annelere Anneler Günü Ziyareti

Çavdarhisar Kaymakamı Abdullah Gedik, Anneler Günü nedeniyle şehit ailelerini ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.

Karabağ şehitleri annelerinden Başkan Yalçın’a teşekkür
Bölgesel

Karabağ şehitleri annelerinden Başkan Yalçın’a teşekkür

Azerbaycan’ın Karabağ topraklarını geri aldığı çatışmalarda şehit düşen askerlerin annelerinden oluşan bir grup, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı ziyaret ederek Azerbaycan Kardeşlik Parkı, Hocalı Anıtı, Şuşa Türk Dünyası Kültür Evi ve İsa Çeşmesi için teşekkür etti.

Bucak İşletme Fakültesi'nde Duygusal Anneler Günü Kutlaması!
Bölgesel

Bucak İşletme Fakültesi'nde Duygusal Anneler Günü Kutlaması!

Bucak İşletme Fakültesi'nde Bif Gönüllüler üyesi öğrencilerin katkılarıyla Anneler Günü kapsamında şehitlerimizin anneleri ağırlandı. Etkinlikte şehit annelerine duygusal anlar yaşatıldı ve kumlama portreleri hediye edildi.

Özel Sular Akademi Hastanesi Anneleri Unutmadı
Bölgesel

Özel Sular Akademi Hastanesi Anneleri Unutmadı

Kahramanmaraş’ta hizmet veren Özel Sular Akademi Hastanesi hasta anne ve personellerini unutmadı.

Kepez’den Anneler Günü’nde ‘Anne Çocuk El Ele’ etkinliği
Etkinlik

Kepez’den Anneler Günü’nde ‘Anne Çocuk El Ele’ etkinliği

Kepez Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla Dokuma Park’ta “Anne Çocuk El Ele” etkinliği düzenlendi.