Burdur Yeni Sanayi Sitesi’ni gezen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, esnaf ve vatandaşların sorunları dinledi.
Seçim çalışmalarına yoğun bir tempoyla sürdüren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç, Merkez İlçe Başkanı İlyas Divarcı, il genel ve belediye meclis üyesi adaylarıyla Burdur Yeni Sanayi Sitesi’ni gezdi. Ziyarette Yeni Sanayi Sitesi esnaflarıyla tek tek görüşen Başkan Ercengiz, 3. dönemde yapacakları projeleri anlattı.
Ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini ifade eden Başkan Ercengiz, “Bugün sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Yaptıklarımızı ve önümüzde 5 yıl boyunca da yapacaklarımızı anlatıyoruz. Milletvekilimiz, il başkanımız ve il genel ve belediye meclis üyelerimizle esnaf ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Burdur Belediyesi olarak sanayi esnafımızın her zaman yanındayız. Esnaf ve vatandaşlarımızdan artan maliyetlerden şikayetçi. Elimizden geldiği ölçüde esnafımıza sahip çıkacağız.” dedi.
Artan maliyetler ve enflasyon nedeniyle iş yapamadıklarını ifade eden Sanayi esnafı, önümüzdeki süreçte daha büyük sıkıntılar yaşamaktan endişe ettiklerini söylediler.
CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Korkuteli Sanayi Esnafının sorunlarını mecliste gündeme taşıdı. Harekete geçme çağrısı yaptı.
Sanayi esnafının çifte tapu sevinci Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’ne 300 yeni iş yeri eklenebilecek rezerve alan ile sanayinin 26 hak sahibi esnafına şahsi tapularını teslim etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yeni Sanayi Esnafıyla düzenlenen kahvaltıda buluşarak gündeme dair gelişmeleri değerlendirip 31 Mart seçimlerinde esnafların kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ateşli Sanatlar Çarşı Esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Bucak ilçesinde kalite ve lezzetin sanayi esnafıyla buluştuğu yer sloganıyla İmren Lokantası açıldı. Oğuzhan Sanayi Sitesi'nde bulunan İmren Lokantası'nda çorba çeşitleri, pide çeşitleri, ızgara ve sulu yemek çeşitleri müşterilerin beğenisine sunulacak.
Bucak ilçesinde yarın oynanacak BAL Ligi 7.grup karşılaşması öncesinde sanayi sitesi esnafları, Bucak Bld. Oğuzhanspor'a destek verdiklerini belirterek maça tüm halkı davet etti.
Yorumlar (1)
Burdurlu Halil
1 yıl önce / 27.02.2024Başkanım yetiversin artık. iktidarın nimetlerinden Burdur da faydalansın.
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla