Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'i, Büyükşehir Belediye Başkanları ve tüm Belediye Başkanlarını 1 Eylül'de yapılacak olan Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşlerine davet etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde Salı günü gerçekleştirilen " Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Toplantısı" sonrası Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 1 Eylül 2024 tarihinde düzenlenecek olan 33. Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenlikleri'ne Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcıları, Büyükşehir Belediye Başkanları ve tüm belediye başkanlarını davet etti.
Saniye Başkan yaptığı açıklamada, Dün genel merkezimizde gerçekleştirilen " Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Toplantısı" sonrasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile birlikte, bu yıl 1 Eylül tarihinde 33'üncüsünü yapacağımız Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Şehzade Korkut Şenliklerine Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcılarımız, Kadın Kolları Genel Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanlarımız ve diğer belediye başkanlarımızı davet ettik. Bu önemli etkinlik hem kültürel hem de sosyal açıdan ilçemiz ve bizler açısından büyük bir anlam taşıyor. Bu anlamda Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcılarımız, Parti Yönetimimiz, Büyükşehir Belediye Başkanlarımız ve diğer Belediye Başkanlarımızın destekleri ve katılımları bizler için hem gurur kaynağı. Başta Genel Başkanımız Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek olmak üzere destek veren katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. Tüm halkımızı ve güreş severleri 1 Eylül'de bekleriz" Şeklinde konuştu.
Korkuteli Belediyesi, hamile kadınlar için ücretsiz ulaşım sağlayan "Anne Taksi" uygulamasını başlattı. Proje, anne adaylarının doğum sürecinde ve sonrasındaki ilk 6 ayda güvenli ulaşımını sağlayacak.
Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran başkanlığında 3 Şubat 2025 pazartesi toplanan mecliste ilk kez Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ve CHP Grubu farklı görüşte oy kullandı. Gündemin 9’uncu maddesinde Başkan Caran’ın evet oyuna karşılık CHP Grubu hayır oyu kullandı.
Korkuteli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şefika Şevket Emel Emekliler Merkezi, emeklilere sağlık, kültür ve sosyal faaliyetler sunuyor. Detaylar haberimizde!
Korkuteli Belediyesi’nin Melikşah Çocuk Merkezi, sömestr tatilinde çocuklara eğlence ve öğrenme dolu bir program sunuyor. Detaylar haberimizde!
Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda Korkuteli Belediyespor sporcuları 1 şampiyonluk ve 2 üçüncülük kazandı. Detaylar için tıklayın.
Korkuteli Belediyesi, 4 ay süren asfalt çalışmalarıyla 12 kilometrelik yol ağını yeniledi. Başkan Saniye Caran, hedeflerinin ilçenin tamamına asfalt hizmeti sunmak olduğunu belirtti.
Yorumlar (0)