Antalya / Korkuteli

Saniye Başkan, TBB Ekim Ayı Toplantısına Katıldı

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Türkiye Belediyeler Birliği’nin Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısına katıldı. Toplantıda 2025-2029 Stratejik Planı ve belediyelere ilişkin önemli kararlar alındı. Başkan Caran'ın açıklamaları için tıklayın!

Saniye Başkan, TBB Ekim Ayı Toplantısına Katıldı

Saniye Başkan, TBB toplantısına katıldı

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Ankara’da yapılan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısına katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği ekim ayı toplantısı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında Ankara’da toplandı. Toplantıya kâtip üye olarak Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran’da katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği Encümen üyeleri, belediye başkanları ve meclis üyelerinin katıldığı toplantıda; "2025-2029 Stratejik Planı", "Birlik Teşkilat Yönetmeliği" , "Kadro İhdası/İptali ve Kadro/Derece Değişikliği ile Müdürlükler Kurulması ve Müdürlük İsim Değişiklikleri", "Sözleşmeli Personel Ücretlerinin Belirlenmesi", "2025 Yılı Performans Programı",  "2025 Yılı Mali Bütçesi", "Brüksel’de TBB İrtibat Ofisi Açılması ve Giderlerinin Ödenmesi", "Boşalan Encümen Üyeliğine Seçim Yapılması" konularında görüşmeler yapılıp karara bağlandı.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Saniye Başkan; Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) katip üyesi olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu başkanlığında ekim ayı meclis toplantısını Ankara’da gerçekleştirdik. Daha iyi bir gelecek, yerelden gelecek ”vizyonumuzla çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizi bu şekilde temsil etmek bizler için büyük gurur. ” Şeklinde konuştu.  

Saniye Başkan, TBB Ekim Ayı Toplantısına KatıldıSaniye Başkan, TBB Ekim Ayı Toplantısına KatıldıSaniye Başkan, TBB Ekim Ayı Toplantısına KatıldıSaniye Başkan, TBB Ekim Ayı Toplantısına KatıldıSaniye Başkan, TBB Ekim Ayı Toplantısına KatıldıSaniye Başkan, TBB Ekim Ayı Toplantısına Katıldı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Aronya Hasadına Katıldı
Yaşam

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal Aronya Hasadına Katıldı

Birçok hastalığa karşı potansiyel güç olarak kabul edilen aronya meyvesi hasadının ardından Başkan Uysal, İspanya, Hollanda gibi ülkelerin kooperatifler ve üretici birliklerle çalışarak tarımda başarılı olduklarını dile getirdi.

 Korkuteli Belediye Başkanı  Saniye Caran  17. Olağan Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi'ne Katıldı
Yerel Yönetim

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran 17. Olağan Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi'ne Katıldı

CHP Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Necati Gavaz, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ile birlikte 17. Olağan Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katıldı. Kongreye Gavaz ve Caran'ın yanı sıra Korkuteli Gençlik Kolları yönetimi, Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli ve CHP Korkuteli İlçe Sekreteri Kadir Erten de katılım gösterdi.

Saniye Başkan, Mevlüt Çavuşoğlu’nu Korkuteli’nde ağırladı
Bölgesel

Saniye Başkan, Mevlüt Çavuşoğlu’nu Korkuteli’nde ağırladı

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Ak Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nu ağırladı. Çavuşoğlu, Caran’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette yerel yönetim üyeleri de hazır bulundu.

Yörex 2024'te Korkuteli Belediyesi! YÖREX'te Korkuteli lezzetlerine büyük ilgi
Bölgesel

Yörex 2024'te Korkuteli Belediyesi! YÖREX'te Korkuteli lezzetlerine büyük ilgi

Korkuteli Belediyesi, 9-13 Ekim tarihlerinde Anfaş'ta düzenlenen Yörex Fuarı'nda tarhana, kültür mantarı ve Karyağdı armudu gibi yöresel lezzetleri tanıttı. Fuar, Korkuteli’nin zengin kültürel mirasını Türkiye’ye duyurmak için büyük bir fırsat sundu.

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, Korkuteli ziyaretinde
Yerel Yönetim

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, Korkuteli ziyaretinde

Son dakika Haberi Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, Korkuteli Bayat mahallesinde Kadir Kakkaş’a ait Karyağdı armudu hasadına katıldı.

Saniye Başkan geçici değil kalıcı çözümlerle geldi
Bölgesel

Saniye Başkan geçici değil kalıcı çözümlerle geldi

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Ekim ayı meclis toplantısında yollar, parklar, altyapı çalışmaları ve projelerle ilgili bilgi verdi. 'Geçici değil, kalıcı çözümlerle geldik' dedi.