Şanlıurfa

Şanlıurfa Eyyübiye kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı kimdir?

Eyyübiye ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Kahramanmaraş Pazarcık Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Şanlıurfa Eyyübiye Kaymakamı olarak atandı.

Şanlıurfa Eyyübiye kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı kimdir?

Eyyübiye ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti.  Kahramanmaraş Pazarcık Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Şanlıurfa Eyyübiye Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

 

Eyyübiye Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı Kimdir?

Yozgat Şefaatli’ de doğan Mustafa Hamit KIYICI; ilk ve orta öğrenimini Yozgat Yerköy ilçesinde tamamladı. 2007 yılında Adnan Menderes Üniversitesi İktisat bölümünden mezun oldu. 
2010 yılında Tunceli Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Adaylığı sırasında, Aydın İli Didim İlçesinde Kaymakam Refikliği, Göynük Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulunmuş olup, Kırşehir İlinde Mülkiye Müfettişi refakatinde Teftiş Stajını tamamlamıştır. Ankara’ da 4 ay süreli yabancı dil eğitiminin ardından, İngiltere’ de 1 yıl süreli yurtdışı dil eğitimini Christ Church University’ de tamamlamıştır. Bu süre zarfında Londra Başkonsolosluk stajını tamamlayan Kaymakam KIYICI, iyi derecede İngilizce bilmekte olup, evli ve 1 erkek çocuk babasıdır.

İdari Kariyeri
09/04/2011 – 16/09/2011 Göynük Kaymakam Vekilliği
26/08/2013 – 07/01/2014 Ağlasun Kaymakam Vekilliği
08/05/2013  - 23/08/2013 Sarıgöl Kaymakam Vekilliği
20/09/2014 – 16/12/2016 Gölköy Kaymakamlığı
16/12/2016 – 17/09/2018 Hanönü Kaymakamlığı
17/09/2018 – 21/08/2019 Sinanpaşa Kaymakamlığı
26/08/2019 – 03/09/2021 Solhan Kaymakamlığı
 
06/09/2021 Tarihi itibari ile Pazarcık Kaymakamı olarak görevine devam etmektedir. 
 
 

 

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    KIZDIM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Şeker Fabrikası'na yeni müdür atandı Mehmet Zararsız asaleten göreve başladı
Bölgesel

Burdur Şeker Fabrikası'na yeni müdür atandı Mehmet Zararsız asaleten göreve başladı

Burdur Şeker Fabrikası'nın müdürlük görevine, vekaleten atanan Uşak Şeker Fabrikası Müdürü Mehmet Zararsız, Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Dr. Muhittin Şahin'in kararıyla asaleten atandı.

Uşak’a 3 hakim ve 1 savcı Adayı ataması yapıldı
Bölgesel

Uşak’a 3 hakim ve 1 savcı Adayı ataması yapıldı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanırken, Uşak'a ise 3 hakim adayı ve 1 savcı adayı atandı.

Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunan Dersroom, eğitimde fırsat eşitliğini sağladı
Bölgesel

Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunan Dersroom, eğitimde fırsat eşitliğini sağladı

Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunmak ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla kurulan Dersroom Platformu, Türkiye'de bir ilki başardı. Detaylar haberimizde..

Bakanlık görev değişikliğini yaptı 15 ilde müdürler değişti
Yaşam

Bakanlık görev değişikliğini yaptı 15 ilde müdürler değişti

Tarım ve Orman Bakanlığı, 15 ilin Tarım ve Orman Müdürlüklerinde önemli görev değişikliklerine imza attı. Yeni atamalar ve detaylar haberimizde.

MHP Bucak'ta kadın kolları başkanlığına Havva Ergen Kurt yeniden atandı
Bölgesel

MHP Bucak'ta kadın kolları başkanlığına Havva Ergen Kurt yeniden atandı

MHP Bucak'ta KAÇEP Sorumlu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na Havva Ergen Kurt atandı. İşte detaylar...

Öğretmen atamalarında devrim KPSS şartı kalktı! Yeni sistem AGS ile tanışın
Yaşam

Öğretmen atamalarında devrim KPSS şartı kalktı! Yeni sistem AGS ile tanışın

2025’te öğretmen atamalarında KPSS şartı kalkıyor! Yeni sistem AGS ile öğretmen adayları kapsamlı bir süreçle değerlendirilecek. Detaylar haberimizde!