Şanlıurfa ve Konya'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 44 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, cumhuriyet başsavcılığı talimatıyla, terör örgütlerinin deşifre edilmesi ve örgüt üyelerinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Çalışmalar sonucu terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu belirtilen şüphelilerin saklandıkları adresler belirlendi. Ekiplerce Şanlıurfa ve Konya'da belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda 44 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar, sağlık kontrollerinin ardından işlemleri için emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelince 6136 SKM suçunun önlenmesi, faillerin tespiti, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla operasyon düzenlendi. Detaylar haberimizde..
Osmaniye’de silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah bulunduranlara yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.
Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda kesinleşmiş cezası bulunan aranan şahıslar yakalandı. Detaylar haberimizde..
Samsun merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. Detaylar haberimizde..
Ordu’da polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında adliyeye sevk edilen 2 şüpheli şahıs tutuklandı.
Malatya'da jandarma tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda 5 bin 469 sentetik hap ile kaçak tütün ve tütün ürünleri ele geçirildi.
Yorumlar (0)