Şehidimiz, saatler sonra baba oldu

Tunceli'de şehit düşen Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı'nın eşi Gizem Büyükçaylı, Balıkesir'de doğum yaptı. Acı haberin ardından hastaneye kaldırılan Büyükçaylı, sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Şehidimiz, saatler sonra baba oldu

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev esnasında devrilen zırhlı araçta şehit olan 4 askerden biri olan Orhan Burak Büyükçaylı'nın eşi Gizem Büyükçaylı, Balıkesir’de doğum yaptı.

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucunda Jandarma Uzman Çavuş Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş şehit oldu. Ispartalı Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı'nın eşi Gizem Büyükçaylı ise doğum hazırlığı nedeniyle Balıkesir'deki baba evinde bulunuyordu.

Eşinin şehit olduğu haberini alan Gizem Büyükçaylı, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Atatürk Şehir Hastanesi Kadın Doğum Acil servisine kaldırılan Büyükçaylı, sezaryen ile doğuma alındı. 8 aylık hamile olan Gizem Büyükçaylı, erkek bebek dünyaya getirdi. Büyükçaylı'nın servisteki kontrolleri devam ediyor. Gizem Büyükçaylı'nın Karesi ilçesi Sakarya Mahallesinde bulunan baba evine de Türk bayrağı asıldı.

Aile yakınlarından İbrahim Bilgin, "Akşam şehit haberini alınca çok üzüldük. Eşinin hamile olduğunu, hastaneye kaldırıldığını duyunca hastaneye geldik. Şehidimizin Mehmet'i sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Allah şehidimize cennet makamı nasip eylesin. Evladına hayırlı ömürler nasip eylesin" şeklinde konuştu.

Şehidimiz, saatler sonra baba olduŞehidimiz, saatler sonra baba olduŞehidimiz, saatler sonra baba olduŞehidimiz, saatler sonra baba olduŞehidimiz, saatler sonra baba olduŞehidimiz, saatler sonra baba olduŞehidimiz, saatler sonra baba olduŞehidimiz, saatler sonra baba oldu

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Zeytin Dalı Harekâtı bölgesinde P.Uzm.Çvş. Onur ÇAPAN, meydana gelen silah kazası sonucu şehit olmuştur.
Bölgesel

Zeytin Dalı Harekâtı bölgesinde P.Uzm.Çvş. Onur ÇAPAN, meydana gelen silah kazası sonucu şehit olmuştur.

Son dakika haberine göre, Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde meydana gelen silah kazası sonucu bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

Biri Ispartalı 4 askerimizden üzen haber Askeri araç kaza yaptı
Bölgesel

Biri Ispartalı 4 askerimizden üzen haber Askeri araç kaza yaptı

Tunceli’de zırhlı askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 4 asker şehit oldu, 1 asker ağır yaralandı.

Şehit Piyade Binbaşı Osman Ayan naaşı memleketi Isparta'ya  getirildi Şehidin naaşı uçaktan indirilirken ailesinin feryadı yürekleri dağladı.
Bölgesel

Şehit Piyade Binbaşı Osman Ayan naaşı memleketi Isparta'ya getirildi Şehidin naaşı uçaktan indirilirken ailesinin feryadı yürekleri dağladı.

Pençe 1-2 harekat bölgesine intikal halinde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Binbaşı Osman Ayan’ın naaşı memleketi Isparta’ya getirildi. Şehidin naaşı uçaktan indirilirken ailesinin feryadı yürekleri dağladı.

Vali Dr. Türker Öksüz'den şehit annesine anlamlı ziyaret
Bölgesel

Vali Dr. Türker Öksüz'den şehit annesine anlamlı ziyaret

Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, Şehit Cüneyt Şen'in kıymetli annesi Neriman Şen'i ziyaret etti. Ziyarette şehit ailesinin taleplerini dinleyen Vali, destek mesajlarını iletti.

Askerimizden acı haber! Piyade binbaşı şehit oldu
Yaşam

Askerimizden acı haber! Piyade binbaşı şehit oldu

Kuzey Irak'ta görev yapan Piyade Binbaşı Osman Ayan, kalp krizi geçirerek şehit oldu. Türkiye, kahraman askerini sonsuzluğa uğurlarken, vatanımız ona minnettardır. Detaylar haberimizde.

Sarıgöl Kaymakamından şehit annesine ziyaret
Bölgesel

Sarıgöl Kaymakamından şehit annesine ziyaret

Manisa'nın Sarıgöl ilçesi Kaymakamı Halil Dalak, 12 Eylül 2010 yılına Siirt Eruh ilcesinde PKK'lı teröristlerce önceden yola döşenmiş mayının patlaması sonucu şehit olan jandarma komando er Fevzi Tekes'in mezarında dua okudu ardından da annesi Rukiye Takes'i ziyaret etti.