Kırşehir

Şehit Dündar dualarla anıldı

Kırşehir Şehit Aileleri ve Sosyal Dayanışma Derneği tarafından şehit Muharrem Efendi Dündar için mevlit okutuldu.

Şehit Dündar dualarla anıldı

KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir Şehit Aileleri ve Sosyal Dayanışma Derneği tarafından şehit Muharrem Efendi Dündar için mevlit okutuldu.
Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, huzur ve güven içerisinde yaşama imkanına sahip olunan ülkemizde şehitlerin fedakarlıklarının hiç bir zaman unutulmaması gerektiğini söyledi. Kılıçaslan açıklamasında; "Ecdadımızın, bu vatan topraklarını, bizlere nasıl ve ne şekilde emanet ettiğinin bilinci içerisindeyiz. Toprağı sıksan şühedanın fışkıracağını biliyoruz ve bunun için bu topraklara, toprak diye basıp geçmiyoruz. Bizler evlatlarının al bayrağa sarılı tabutları başında dahi 'Vatan sağ olsun' diyen şehit aileleriyiz" dedi. 'Vatan varsa şehit vardır' diyen Kılıçaslan açıklamasında; "Bu vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin bize emaneti kıymetli aileleridir. Onları yalnız hissettirmemek için her zaman bir evlat bir kardeş gibi kol kanat geriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel etkinliklerle ailelerimizi yalnız bırakmıyoruz. Birlik ve beraberliğimizin sürdürülmesi, şehitlerimizin unutulmaması için şehit ailelerimizle dernek binamızda buluşarak şehitlerimize mevlit programı düzenliyoruz. Kırşehirli 195 şehidimizi ve bu toprakları bizlere vatan kılan milletin bağrına gömülen tüm şehitlerimizi hayırlarla yad ediyoruz, kahramanlarımıza dua ediyoruz. Jandarma Uzman çavuş Muharrem Efendi Dündar'ın şehadetinin 2. yıl dönümü nedeniyle dernek binamızda ailelerimizle bir araya gelerek mevlit programı düzenliyoruz. Şehitlerimize dualar ederek yad ediyoruz" dedi.
Programa Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara ve şehit aileleri katıldı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Dündar, Osmangazi'deki Modifiye Tutkusuna Ortak Oldu - Haberler
Etkinlik

Başkan Dündar, Osmangazi'deki Modifiye Tutkusuna Ortak Oldu - Haberler

Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, modifiyeli araç tutkunu gençlerle bir araya geldi.

Osmangazi Belediye Başkanı  Dündar vatandaşlar bir araya geldi
Bölgesel

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar vatandaşlar bir araya geldi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ziyaret ettiği Doğancı, Dağakça, Tuzaklı, Mürseller ve Kirazlı köylerinde vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılaştı.

Bursa'da Berber Esnafı, Mustafa Dündar'a 31 Mart'ta destek sözü verdi - Haberler
Yaşam

Bursa'da Berber Esnafı, Mustafa Dündar'a 31 Mart'ta destek sözü verdi - Haberler

Bursa’da faaliyet gösteren berber esnafıyla iftarda buluşan Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Dündar’a berberler 31 Mart’ta destek sözü verdi.

Başkan Dündar’a  ilgi büyük
Bölgesel

Başkan Dündar’a ilgi büyük

Yaptığı restorasyon çalışmalarıyla Kayhan Çarşısı’nı baştan aşağı yenileyen Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mustafa Dündar, ziyaret ettiği tarihi çarşıda büyük ilgi gördü.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Emek'te Sazlı Sözlü Konserle Karşılandı
Bölgesel

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Emek'te Sazlı Sözlü Konserle Karşılandı

Seçim çalışmaları kapsamında Osmangazi'nin Emek Adnan Menderes Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Dündar, mahalle muhtarı tarafından sazlı sözlü konserle karşılandı.

Hatay Samandağ kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Emre Dündar kimdir?
Bölgesel

Hatay Samandağ kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Emre Dündar kimdir?

Samandağ ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Tunceli Ovacık Kaymakamı Emre Dündar , Hatay Samandağ Kaymakamı olarak atandı.