Hava sıcaklığının 42 dereceye kadar yükseldiği Ankara’da bir belediye işçisi, bahçede sıcaktan bunalan kirpiye elleriyle su verdi.
Ankara’da hava sıcaklığı 42 dereceye kadar yükselirken, sıcaktan insanlar kadar hayvanlar da olumsuz etkilendi. Elmadağ ilçesinde belediyede görev yapan Çelebi Yıldırım ise, bahçede bitkin haldeki kirpiyi gördü. Yıldırım sıcaktan bunalan kirpiye elleriyle su verirken, kameraya yansıyan görüntüler yürekleri ısıttı.
İHA
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde nesli tükenme tehlikesi altında bulunan oklu kirpi, bir aracın çarpması sonucu telef oldu.
Yalova’da demir bahçe kapısına sıkışan kirpi kurtarıldı işte detaylar ..
CANLI BAKIŞLAR KİRPİKLERLE MÜMKÜN BUCAK'TA KİRPİK MODASINA YOĞUN İLGİ Bucak'ta kadınlar müjde! Kirpiklerinizle daha dikkat çekici olmak istiyorsanız Hayat Güzellik Merkezi sizlere bu fırsatı sunuyor.
Manavgat'ta motosiklet denetimi yapan trafik ekipleri, 'Dur' ikazına uymayıp kaçan 5 sürücüyü başka bir caddede yakaladı.
Antalya'da kendisinden sigara isteyen 4 genç tarafından ‘Yok' cevabı üzerine darp edilerek çantası gasp edilen genç Paramedik tedavi gördüğü hastanede 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
04 Mart Salı Denizli'de su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin
Yorumlar (0)