Sinop’ta yeşillik alanda çıkan yangın büyümeden söndürüldü.
Yangın, saat 14.00 sıralarında Karakum Taş Ocakları karşısındaki yeşillik alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bahçe temizliği yapan bir kişi bir araya getirdiği kuru ot ve dalları tutuşturup gitti. Alev alan dallar kontrolsüz bir şekilde yeşillik alana ve ağaçlara sıçradı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye görevlilerin hızlı müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürüldü.
Şanlıurfa'nın sınır ilçesi Ceylanpınar'da iki gündür etkili olan toz bulutu hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.
Adıyaman’ın Gerger ilçesinde silahla kazara kendisini vuran kişi ağır yaralandı.
Burdur'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde şehitlik ziyaretleri gerçekleştirildi.
Trabzon'un Araklı ilçesinde kış uykusundan uyanan ayıların karınlarını doyurmak için köy evlerine dadanması ile birlikte evlerdeki hasarları inceleyen Boğalı köyü gönüllü köy korucusu Muzaffer Kavut, çektiği görüntülerde ayıya sitemi ile izleyenleri güldürdü. Kavut, yaşadığı o anları anlattı.
Samsun'da jandarma narkotik dedektör köpeği ile birlikte bir işyerinde yapılan aramada bin 9 adet extacy uyuşturucu hap ile ilgili yakalanan şahıs "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.
CW Enerji, 10-12 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Güneş Enerjisi ve Teknolojileri ve Depolama Fuarı'nda (Solarex İstanbul) yerini alıyor.
Yorumlar (0)