Sivas

Sivas Belediyesi Engelli Aileye Sesli Sevgi Dokunuşu!

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, işitme engelli Ayşegül ve Turan Aktaş çiftinin evine konuk olarak yeni doğan bebekleri için göz aydınlığı verdi.

Sivas Belediyesi Engelli Aileye Sesli Sevgi Dokunuşu!

SİVAS (İHA) - Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, işitme engelli Ayşegül ve Turan Aktaş çiftinin evine konuk olarak yeni doğan bebekleri için göz aydınlığı verdi.
25 günlük Zeynep bebeğe sağlıklı bir ömür dileyen Başkan Uzun, aileye bebeklerinin ağlama sesini takip edebilmelerini sağlayan cihaz hediye etti. Başkan Uzun, Engelliler Haftası ve Anneler Günü münasebetiyle gerçekleştirdiği ziyarette, “Belediye olarak biz sürekli engelli kardeşlerimizin yanında yer alacağız. Işık ve titreşimle anneye bilgi veren cihaz annemizin işlerini kolaylaştıracak. Zeynep bebeğin daha sağlıklı bir ortamda yetişmesine, ailenin de onu güvenli bir şekilde yetiştirmenize imkân sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.
Ayşegül ve Turan Aktaş çifti ise Başkan Uzun’a ziyaretleri ve cihaz hediyesi için teşekkür etti.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya 672.Elmalı Yağlı Güreşleri son 8 Başpehlivanlar belli oldu
Spor

Antalya 672.Elmalı Yağlı Güreşleri son 8 Başpehlivanlar belli oldu

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi   Antalya 672.Elmalı Yağlı Güreşleri  (6-7-8 Eylül 2024)  SON 8'E KALAN BAŞPEHLİVANLARIMIZ  ...Çeyrek Finale nasıl geldiler ?

‘Tembel Ayşe’ Sincan’dan tam not
Etkinlik

‘Tembel Ayşe’ Sincan’dan tam not

Sincan Belediyesi yeni sezonun tiyatro perdesini ‘Tembel Ayşe’ oyunu ile açtı. ‘Tembel Ayşe’ oyunu aileleriyle salonu dolduran çocuklardan tam not aldı. Detaylar haberimizde..

Geleceğin ateş savaşçıları yetişiyor
Yaşam

Geleceğin ateş savaşçıları yetişiyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin itfaiye teşkilatını güçlendirmek için aldığı 3’ü kadın 24 itfaiyeci adayı alevler arasında geçen eğitimden başarıyla çıktı. Detaylar haberimizde..

 Ünlü şefler Antalyalılarla buluştu
Etkinlik

Ünlü şefler Antalyalılarla buluştu

“Antalya’dan Dünyaya” mottosuyla Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.'sü gerçekleştirilen Uluslararası Foodfest Antalya Gastronomi Festivali’nde lezzet şöleni yaşandı. Detaylar haberimizde..

672 Elmalı Güreşlerinde Ali Gürbüz  Çırağı Yusuf Can Zeybek'i eledi.
Spor

672 Elmalı Güreşlerinde Ali Gürbüz Çırağı Yusuf Can Zeybek'i eledi.

672 Elmalı Güreşlerinde Ali Gürbüz Çırağı Yusuf Can Zeybek'i eledi. 7 Eylül 2024 cumartesi günü 3 Turda 2024 Güreş ligi 43 Puanlı Yusuf Can Zeybek ile karşılaşan Ali Gürbüz Çırağı Ali Ahsan Batmaz gureşten galip ayrılan pehlivan oldu.

Antalya'da Karadeniz fırtınası
Etkinlik

Antalya'da Karadeniz fırtınası

Kepez Kültür Festivali kapsamında gerçekleştirilen Karadenizliler Gecesi, bağrı yakan ezgileri ve horonlarıyla Karadeniz fırtınası estirdi. Detaylar haberimizde..