Kangal ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Eskişehir Mihalıççık Kaymakamı Onur Aykaç , Sivas Kangal Kaymakamı olarak atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.
2016 yılından 2019 yılına kadar Emniyet Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığında Komiser Muavini olarak çalıştıktan sonra İçişleri Bakanlığının açmış olduğu sınav sonucunda Erzincan Kaymakam Adayı olarak mesleğe giriş yapmıştır. Sırasıyla Sakarya Kocaali ve Bursa Gürsu ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajlarının ardından Gümüşhane Torul ve Sivas Doğanşar ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptıktan sonra İçişleri Bakanlığının 23.06.2021 tarih ve 9450 sayılı onayı Eskişehir Mihalıççık ilçe Kaymakamlığı yaptıktan sonra İçişleri Bakanlığının 28.09.2022 tarihli ve 36560 sayılı onayı ile Kangal Kaymakam Vekili olarak görevlendirilmiş olup, Kaymakamımız Onur AYKAÇ 31.10.2022 tarihinde Kangal ilçesindeki görevine başlamıştır.
Burdur Şeker Fabrikası'nın müdürlük görevine, vekaleten atanan Uşak Şeker Fabrikası Müdürü Mehmet Zararsız, Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Dr. Muhittin Şahin'in kararıyla asaleten atandı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanırken, Uşak'a ise 3 hakim adayı ve 1 savcı adayı atandı.
Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunmak ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla kurulan Dersroom Platformu, Türkiye'de bir ilki başardı. Detaylar haberimizde..
Tarım ve Orman Bakanlığı, 15 ilin Tarım ve Orman Müdürlüklerinde önemli görev değişikliklerine imza attı. Yeni atamalar ve detaylar haberimizde.
MHP Bucak'ta KAÇEP Sorumlu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na Havva Ergen Kurt atandı. İşte detaylar...
2025’te öğretmen atamalarında KPSS şartı kalkıyor! Yeni sistem AGS ile öğretmen adayları kapsamlı bir süreçle değerlendirilecek. Detaylar haberimizde!
Yorumlar (0)