Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.
Olay, saat 14.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi Adıyaman Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanın girişinde meydana geldi. F.T. ile E.K. isimli şahıslar arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.T. tarafından tüfekle açılan ateş sonucu E.K. yaralanırken, şüpheli olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken, E.K. ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olay yerinde inceleme yapan ekipler 2 adet boş kartuş bulurken zanlı F.T. suç aleti ile yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.
Malatya’da 6 ay süren takip sonucunda büyük birçok suça karışan örgüte darbe vuruldu.
Malatya'da site çıkışı kontrolden çıkıp istinat duvarına çarparak ters dönen araçtaki 1 kişi yaralandı.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinde büyük zarar gören iller arasında yer alan Malatya, ekonomik toparlanma sürecinde önemli bir aşamaya geldi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen Kadın Akademisi projesinin bu haftaki buluşmasında, "Sağlıklı Kadın Sağlıklı Toplum" konusu ele alındı.
Son dakika Malatya haberine göre, Malatya'da iki aracın çarpıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Malatya’da olumsuz hava şartları nedeniyle eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verildi.
Yorumlar (0)