Konya'nın Beyşehir ilçesinde kerpiç evin duvarına çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.
Kaza, Beyşehir'in Fasıllar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyinler Mahallesi'nde ikamet eden 76 yaşındaki Ahmet Kaya'nın kullandığı 42 H 5346 plakalı Tofaş Kartal otomobil, Fasıllar Mahallesine girdiği esnada kontrolden çıkarak yerleşim merkezindeki cami yanında bulunan ve içerisinde oturan kimsenin olmadığı boş kerpiç evin duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle evin duvarının bir bölümü yıkılarak aracın motor bölümünün üzerine çökerken, sürücü bulunduğu yerde sıkıştı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ve itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan otomobil sürücüsü Ahmet Kaya, ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaya, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sürücünün cenazesi aynı hastanenin morguna kaldırıldı.
Kazanın sürücünün kalp krizi geçirmesi sonucu duramayarak aracının kontrolden çıkmasıyla evin duvarına çarpmasıyla meydana geldiği düşünülürken, kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün akşam gerçekleştirdiği denetimde 262 şahıs ile 42 araç ve sürücüsünü kontrol etti.
Antalya'da boşanma aşamasındaki eşi Fadim Temirhanoğulları'nı, tabanca ile 9 el ateş ederek öldüren Savaş Temirhanoğulları'nın yargılandığı davanın ikinci duruşmasında, maktulün kızının 112'yi aradığı anların kaydı duruşmada dinletildi.
Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yiyecek ve içecek satışının yasak olduğu ikinci el eşya pazarında sosisten sucuğa, tavuktan pudinge kadar birçok tarihi geçmiş ve bozulmuş yiyecek ile içeceğe el koydu.
Antalya Emniyet Müdürlüğü, son bir haftada gerçekleştirdiği narkotik operasyonlarında 440 şahıs sorgulandı, 27 iş yeri ve 94 araç kontrol edildi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde ikinci tünelde seyir halinde bulunan minibüs, direksiyon hâkimiyeti kaybederek aynı güzergahtaki kepçeyle çarpıştı.
Antalya'da aynı bölgede ortadan kaybolan siyah ve koyu renkli kediler mahalle sakinlerini endişelendirdi.
Yorumlar (0)