Kış aylarına yaklaştığımız şu günlerde, 1 Aralık’tan itibaren tüm araçların kış lastiği kullanması zorunlu hale gelecek. 1 Aralık öncesinde Bucak ilçesinde hizmet veren Sönmez Petrol, Kasım ayı boyunca lastiklerde %20 indirim kampanyası düzenledi.
1993 yılında akaryakıt sektöründe faaliyete başlayan Sönmez Petrol, 2000 yılında da lastik satışına başlayarak Continental lastiklerinin ana bayisi olarak hizmet veriyor. Firmada Dunlop, Falken, Barum, Matador, Continental, Apollo, Starmaxx, Maxxis ile birlikte 12 farklı marka lastik satışı yapılıyor
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Sönmez Petrol yetkilileri, “1 Aralık’ta başlayacak olan kış lastiği uygulamasını tüm hemşerilerimize hatırlatmakta fayda görüyoruz. Çünkü cezası 625 TL ve en yakın yerleşim yerine kadar gitmenize izin verilmektedir. Ayrıca 10 ceza puanı kesilmektedir. Küçük bir hesap yapmak gerekirse Barum marka 205/55/16 bir kış lastiğini sökme takma dahil işyerimizde 350 TL’ye yapmaktayız. Kış lastiksiz yola çıkarsanız bunun 2 katı ceza yiyeceksiniz. Bu nedenle bir an önce kış lastiklerinizi alarak taktırmanız gerekmektedir. Kasım ayı boyunca tüm lastiklerimiz %20 indirimli olarak satışa sunulmuştur” ifadelerini kullandılar.
Kasım ayı boyunca lastiklerin yanı sıra 3 litre Antifrizler 30 TL’ den başlayan fiyatlarla, Opet, Shell ve Petrol Ofisi markalarıyla tenekeler ise 125 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
Burdur’un Bucak ilçesinde hizmet veren Opet Sönmez Petrol, elektrikli araç şarj istasyonunu faaliyete geçirdi.
Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Robert's Coffee ve Ekrem Coşkun Döner, Ramazan Bayramında da sizlere hizmet vermeye devam edecek.
Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Sönmez Petrol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ofisine gelen kadın müşterilerine karanfil hediye ederek bu özel günü kutladı.
Burdur Antalya karayolu üzerinde bulunan Sönmez Petrol Opet Şubesi, Starbucks ve Divan ürünlerini aynı çatı altında sunuyor.
Türkiye'nin ilk elektrikli şarj yağ işletme lisansını alan en yakıt firması, Bucak'ta bölgenin en hızlı sarj istasyonunu kurdu.
Yorumlar (0)