Antalya / Konyaaltı

Sonsuza dek cumhuriyet

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Cumhuriyet’in 100. yılının kutlanacağı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100, yıl dönümünü coşku ve minnetle kutluyoruz. Devamı haberimizde...

Sonsuza dek cumhuriyet

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Cumhuriyet’in 100. yılının kutlanacağı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100, yıl dönümünü coşku ve minnetle kutluyoruz. Bu 100 yıl, Türk milletinin azmi, kararlılığı ve inancıyla dolu bir serüveni temsil etmektedir” dedi.


Cumhuriyet’in 100. yılı tüm yurtta olduğu gibi Konyaaltı’nda da büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Bayraklarla ve kırmızı beyaz ışıklarla donatılan ilçede vatandaşlar da bu coşkuya balkonlarına astıkları bayraklarla ortak oluyor. Cumhuriyet’in 100. yılının kutlanacağı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayınlayan

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen mesajında, “Bu 100 yıl, Türk milletinin azmi, kararlılığı ve inancıyla dolu bir serüveni temsil etmektedir. Bizleri karanlıktan aydınlığa çıkaran Cumhuriyet’imizi azim ve kararlılığımız ile ilelebet yaşatmak için mücadele etmeliyiz” dedi.


100 YILLIK COŞKU


Başkan Esen, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına ulaşmanın gururunu yaşadığımız bu özel günde, Cumhuriyet’imizin kuruluşunun yüzüncü yıl dönümünü coşku ve minnetle kutluyoruz. Bu 100 yıl, Türk milletinin azmi, kararlılığı ve inancıyla dolu bir serüveni temsil etmektedir. 100 yıl boyunca,

Cumhuriyet’imiz pek çok sınavdan geçti. Zorluklara rağmen, bilim, sanat, kültür, eğitim ve ekonomi alanlarında büyük ilerlemeler kaydetti. Cumhuriyet, demokratik değerlere, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne dayalı bir anlayışı benimsedi. Kadın haklarından ekonomik kalkınmaya, eğitimden altyapıya kadar pek çok

alanda

önemli reformlar gerçekleştirildi. Türkiye, dünya sahnesinde saygın bir konuma yükseldi. Cumhuriyet’imizin 100. yıl dönümü, sadece bir geçmişi kutlama fırsatı değil, aynı zamanda geleceğe yönelik büyük bir vizyonun başlangıcıdır. Gelecek kuşaklara daha iyi bir Türkiye bırakmak için, bilimin ve teknolojinin ışığında

ilerlemeye devam etmeliyiz. Demokrasinin güçlenmesi, insan haklarının korunması ve adaletin tesisi için çaba göstermeliyiz. Toplumsal birlik ve beraberlik, bu vizyonun temel taşlarından biri olmalıdır. Cumhuriyetimizin 100. yılı, Türkiye'nin hedeflerini yükseltmek, ulusal birlik ve beraberliği daha da pekiştirmek için bir fırsattır.

Türkiye'nin daha aydınlık, daha demokratik ve daha adil bir ülke olması için çalışmaya devam etmeliyiz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.”

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Esen: Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’nin mimarıdır
Bölgesel

Başkan Esen: Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’nin mimarıdır

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda Atatürk’ün, demokrasiye dayalı laik ve modern Türkiye Cumhuriyeti'nin mimarı olduğunu vurguladı. Devamı haberimizde...

Konyaaltı Kaymakamı Köten Türkülerle Uğurlandı
Bölgesel

Konyaaltı Kaymakamı Köten Türkülerle Uğurlandı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Kaymakamımızla yaklaşık dört yıl uyum içerisinde çalıştık, yeni görevinde başarılar dilerim" dedi. Devamı haberimizde..

Açılış maçında duygulandıran görüntü
Spor

Açılış maçında duygulandıran görüntü

Konyaaltı Belediyesi’nin düzenlediği Avrupa Plaj Hentbolu finallerine, depremde hayatını kaybeden milli hentbolcu Cemal Kütahya'nın forması ile çıkan Danimarka temsilcisi kaptanı Andersen Martin Vilstrup, hentbol camiasına başsağlığı diledi.

Raketler konteyner kent için vuruldu
Spor

Raketler konteyner kent için vuruldu

Antalya Kaleiçi Rotary Kulübü’nün ‘Raketler deprem konteyneri için vuracak’ teması ile hazırladığı Kaleiçi Tenis Turnuvası, Konyaaltı Belediyesi ev sahipliğinde HayatPark’ta gerçekleşti.

Bu sofrada aş, sevgi ve bereket paylaşılıyor
Yerel Yönetim

Bu sofrada aş, sevgi ve bereket paylaşılıyor

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla iftar sofrasını kurmaya devam ediyor. Başkan Semih Esen, Liman Mahallesinde iftarda vatandaşlarla bir araya geliyor.

Konyaaltında Dere yatakları genişletiliyor
Yerel Yönetim

Konyaaltında Dere yatakları genişletiliyor

Konyaaltı Belediyesi, kırsal bölgelerde yer alan ve yoğun yağışlarda taşma tehlikesi bulunan derelerde temizlik ve genişletme çalışmaları yapıyor.