Tekirdağ Marmarereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, ilçe genelinde 150’ye yakın haneye çeşitli yardım ve destekte bulunduklarını dile getirdi.
Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, ilçelerinin turizm bölgesi olması dolayısıyla emniyet ve asayiş görevlerine azami derecede ağırlık verdiğini söyledi. Kaymakam Gürbüzerol, ilçelerindeki tatil bölgelerinde yaz döneminde nüfusun olağanüstü arttığını, bu sebeple polis ve jandarma ekiplerinin, vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak için hassas bir şekilde çalıştıklarını söyledi.
Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı vasıtasıyla ilçelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olduklarını vurgulayan Gürbüzerol, "Kişisel bakım, ekonomi durumu iyi olmayanlara yardım projeleri, engelli, yatalaklara, eşi ölmüşlere, çocukların okul masraflarına kadar yardım projelerini hassasiyetle devam ettiriyoruz. Vakfımız vasıtasıyla yaklaşık 100-150 arası haneye yardım yapılıyor. Evini temizlemeye imkanı olmayanların evlerini temizletiyoruz. Kuaför hizmetine kadar her türlü taleplerini karşılıyoruz" dedi.
İHA
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş; "Ülkemizde cami sayımız 90 bini aştı. Nüfusumuza göre cami sayısı en fazla olan İslam ülkelerinden birisiyiz. Detaylar haberimizde..
Tekirdağ'da takla atan otomobilin sürücüsü 30 yaşındaki Sırbistan uyruklu dansçı hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde iki kişiyi öldürüp, biri polis üç kişiyi yaralayan sanığın yargılanmasına başlandı.
Tekirdağ’da 11 ilçenin şoförler odası başkanları ve minibüsçü esnafı, belediye önünde kontak kapatarak UKOME kararlarına tepki gösterdi.
Tekirdağ Çorlu'da 10 gündür haber alınamadığı öne sürülen vatandaş, tek başına yaşadığı ikametinde ölü bulundu.
Tekirdağ'da 1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü iş birliğinde etkinlik düzenlendi. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)